We hebben 935 auto’s voor je gevonden

Mercedes Sprinter Financial lease

Met financial lease kan jij als ondernemer in een moderne Sprinter bus rijden zonder dat je duizenden euro’s in één keer hoeft te investeren. Je verspreidt de investering namelijk over 12 tot 72 maanden (afhankelijk van je leasecontract).

Bovendien ben je vanaf het moment dat je de sleutels ontvangt direct eigenaar van de Sprinter. Je kan er aan het einde van de leaseperiode voor kiezen om een nieuwe financial lease auto te nemen en de Sprinter in te ruilen, maar je kan natuurlijk ook gewoon blijven rijden in je vertrouwde Mercedes-Benz Sprinter.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het financieel leasen van een voertuig. Zo kun je al een nieuwe bedrijfswagen rijden tegen een laag maandelijks bedrag ten op zichte van een grote investering in één keer.

Als je geïnteresseerd bent in het leasen van een Mercedes Sprinter, kunnen wij je helpen. Bereken hier alvast je eventuele maandelijkse kosten.

Mercedes Sprinter specificaties

De Mercedes Sprinter is uitgerust met verschillende handige functionaliteiten om aan jouw behoeften als ondernemer te voldoen. Kies uit verschillende motortypes, afmetingen, laadruimte en extra opties.

Diesel- of benzinemotor

De Mercedes Sprinter is leverbaar met een diesel- of benzinemotor. Als je van plan bent het voertuig voor lange afstanden te gebruiken, is de dieselmotor meer geschikt ten opzichte van een benzinemotor.

Verschil Mercedes Sprinter enkele cabine en de Mercedes Sprinter dubbele cabine

Het grootste verschil tussen de Mercedes Sprinter enkele cabine en de MercedesSprinter dubbele cabine is de aanwezige laadruimte en het aantal zitplaatsen.

Zo heeft de Sprinter enkele cabine meer laadruimte dan de dubbel cabine, terwijl de dubbele cabine meer zitplaatsen heeft ( tot wel 7 personen).

Afmetingen Mercedes Sprinter 

De afmetingen van de Mercedes Benz Sprinter kunnen verschillen per model. Dit is onder andere afhankelijk van de lengte en hoogte, het bouwjaar en de aandrijving. Hieronder vind je alle informatie over de afmetingen van de Mercedes Sprinter.

Wat zijn de extra opties van de Mercedes Sprinter?

De Mercedes Sprinter heeft vele extra opties waarmee je het voertuig kan aanpassen naar je behoeften.

De extra opties zijn onder andere:

 • Airconditioning

 • AMG lijn

 • Automatische versnellingsbak

 • CD speler

 • Cruise control

 • Rijassistentiepakket

 • Lederen bekleding

 • Navigatie systeem

 • Panoramaschuifdak

 • Passagiersairbag

 • Elektrisch bedienbare ramen

Voordelen Mercedes Sprinter financial leasen

Het financial leasen van een Mercedes Sprinter occasion heeft meerdere voordelen. Een van de belangrijkste redenen voor ondernemers is dat je profiteert van een vast laag maandbedrag, terwijl je bij het kopen duizenden euro’s in één keer kwijt bent.

Met deze zakelijke leasevorm is het mogelijk om de leaseovereenkomst vorm te geven naar eigen wens. Je hebt invloed op een eventuele aanbetaling, de looptijd van de overeenkomst en de slottermijn (max 25% van totale bedrag) Ben je geïnteresseerd in het financial leasen van een mercedes Sprinter?

Wij helpen je graag verder door je te adviseren over de Sprinter bus die past bij jouw klus. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De 4 financial lease voordelen op een rij:

 • Je kunt de afschrijving van de Mercedes Sprinter fiscaal verrekenen. Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting en houd je meer geld over om in jouw eigen bedrijf te investeren.

 • Je profiteert van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek en btw teruggaaf.

 • Je hebt de vrijheid hebt om naar het buitenland te rijden in je Sprinter occasion.

 • je kan de Mercedes Sprinter bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!


Heb je een geschikte Mercedes Sprinter gevonden voor je bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze bus voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste leasedeal!


Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.