We hebben 148 auto’s voor je gevonden

De Peugeot Expert

De Peugeot Expert is een middelgrote bestelwagen die bekend staat om zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en uitstekende rijkwaliteiten. Of je nu goederen levert, een dienstverleningsbedrijf runt of een voertuig nodig hebt voor gemengd gebruik, de Peugeot Expert is ontworpen om aan je behoeften te voldoen. 

Door een Peugeot Expert te financial leasen krijg je toegang tot deze uitzonderlijke bedrijfswagen zonder de hoge initiële kosten. Je verspreidt deze kosten namelijk over een periode van 12 tot 72 maanden. Tijdens deze periode betaal je een vast maandbedrag die je zelf hebt bepaald. 

Met financial lease ben je direct economisch eigenaar van deze auto. Hierdoor staat de Expert meteen op jouw balans en kan je profiteren van veel fiscale voordelen, waaronder:

Na de leaseperiode ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Je kunt de auto dan verkopen, inruilen voor een andere leaseauto of blijven rijden in je auto. 

Modellen Peugeot Expert

De Peugeot Expert is beschikbaar in verschillende modellen, waaronder de Expert Van, de Expert Combi en de Expert Platform Cab. Elk model biedt zijn eigen unieke set van functies, waardoor je de Expert kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften.

 • Expert Van: de Expert Van is de perfecte oplossing voor al je transportbehoeften. Met zijn royale laadruimte en slimme opbergoplossingen maximaliseert deze bestelwagen de efficiëntie van je dagelijkse werkzaamheden. Dankzij de compacte afmetingen is hij ook ideaal voor stadsritten.

 • Expert Combi: De Expert Combi is ontworpen voor het vervoer van mensen. Met ruimte voor maximaal 9 personen is dit het perfecte voertuig voor taxi’s, shuttlediensten of team klussen.

 • Expert Platform Cab: De Expert Platform Cab biedt de meeste flexibiliteit. Dit model is perfect voor specifieke ombouw, zoals een koelwagen, kipper of laadbak. 

De Expert is nu beschikbaar in drie lengtes, met een laadvermogen tot 1.400 kg en een laadruimte dat varieert tussen 4,6 en 6,1 m3, afhankelijk van de afmetingen van het voertuig. 

Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van de Peugeot Expert. 

Als je op zoek bent naar een compactere Peugeot, dan is de Peugeot Partner een uitstekende keuze. Dankzij de afmetingen van deze handige bestelwagen, is hij bijzonder wendbaar in druk stadsverkeer en biedt hij een laadruimte tot wel 3,9 m3. 

Of ben je juist op zoek naar een grotere bedrijfswagen? Overweeg dan de Peugeot Boxer. Deze krachtige bedrijfsbus is beschikbaar in diverse afmetingen en heeft een laadruimte variërend van 8 tot 17 m3. 


Generaties van de Peugeot Expert

De Peugeot Expert heeft een rijke geschiedenis en is sinds de lancering in 1995 voortdurend verbeterd. De huidige, derde generatie Expert biedt geavanceerde technologieën en functies. Waaronder efficiënte motoren, een hoog laadvermogen en een reeks veiligheidsfuncties.

 1. De eerste generatie (1996 - 2009) was een betrouwbare en praktische keuze voor bedrijven, met verschillende laadruimte opties en een sterke nadruk op duurzaamheid.

 2. De tweede generatie (2008 - 2018) zag een grote stap voorwaarts in termen van ontwerp en technologie, met een verbeterde brandstofefficiëntie en een reeks nieuwe comfort- en veiligheidsfuncties.

 3. De derde en huidige generatie (2018 - heden) biedt nog meer innovatie, met efficiënte motoren, geavanceerde connectiviteit opties en een breed scala aan modellen om aan de uiteenlopende behoeften van ondernemers te voldoen. 


De voor- en nadelen van de Peugeot Expert

Elke bedrijfswagen heeft zijn unieke voor- en nadelen. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste aspecten van de Peugeot Expert.

Voordelen van de Peugeot Expert

Ruime laadcapaciteit: afhankelijk van het model, kan de Expert een laadruimte van maximaal 6,1 m3 of een laadvermogen tot 1400 kg bieden.

Wendbaarheid: dankzij zijn compacte afmetingen is de Expert makkelijk te manoeuvreren, ook in stedelijke gebieden

Efficiënte en krachtige motoren: de Expert biedt diverse motor opties, waaronder zuinige diesels en een volledig elektrische variant.

Veiligheids-en connectiviteits opties: de Expert is uitgerust met geavanceerde veiligheids- en connectiviteits functies zoals rijstrook waarschuwing, dodehoek controle en Peugeot Connect.

Comfortabel voor lange ritten: met een focus op bestuurders comfort en een goed ontworpen cabine is de Expert ideaal voor lange reizen en dagelijks gebruik. 

Nadelen van de Peugeot Expert

Beperkte luxe: hoewel de Expert standaardfuncties biedt, kan hij misschien niet het niveau van luxe bieden dat sommige concurrenten wel hebben. Vooral oudere modellen kunnen minder geavanceerde functies hebben.

Brandstofverbruik: bij intensief gebruik of zware belading kan het brandstofverbruik hoger zijn dan verwacht.

Sober interieur: het interieur van de Expert is functioneel, maar kan wat sober aanvoelen in vergelijking met andere bedrijfswagens.

Onderhoudskosten: afhankelijk van de kilometerstand en onderhoudsgeschiedenis kunnen de onderhoudskosten hoger uitvallen dan bij vergelijkbare modellen.


De kosten van financial lease voor de Peugeot Expert

De kosten van het financial leasen van een Peugeot Expert variëren afhankelijk van het specifieke model en de gekozen leasetermijn. 

De hoogte van jouw maandbedrag is dan ook afhankelijk van hoe jij je leaseovereenkomst samenstelt. Factoren die hier invloed op hebben zijn:

 • Het merk en model auto die je kiest

 • De looptijd

 • De (eventuele) aanbetaling

 • De slottermijn (max. 25% van het aankoopbedrag)

Gebruik onze lease calculator om met een paar klikken jouw verwachte maandbedrag te berekenen!


Wat zijn de voordelen van financial lease?

Financial lease biedt een aantal belangrijke voordelen voor bedrijven. Bij Regeljelease.nl heeft iedere ondernemer de mogelijkheid om met aantrekkelijke leaseopties een auto aan te schaffen. 

Of je nu een starter, zzp’er of groot bedrijf bent, met financial lease profiteer je van diverse (fiscale) voordelen. 

Als overzicht hebben wij de grootste voordelen op een rij gezet: 

Flexibele leasetermijnen

Bij financial lease bepaal je zelf de leasetermijn. Je kunt dan de leaseovereenkomst zo samenstellen dat hij perfect past bij jouw behoeften. Of je nu een kortere termijn met hogere betalingen of een langere termijn met lagere betalingen wilt, de keuze is aan jou.

Investering wordt verspreid

Met financial lease hoef je niet de volledige kosten van de Peugeot Expert vooraf te betalen. In plaats daarvan verspreid je de kosten over de leasetermijn, waardoor je kapitaal vrij blijft voor andere investeringen.


Vele fiscale voordelen

Met financial lease kun je profiteren van fiscale voordelen. Deze voordelen kunnen aanzienlijke besparingen opleveren voor jouw bedrijf.  Denk aan:

Direct economisch eigenaar

Bij financial lease ben je vanaf het begin economisch eigenaar van de Peugeot Expert. Je hebt dan de vrijheid om het voertuig aan te passen aan jouw behoeften. Dit betekent: 

 • Geen kilometerbeperkingen 

 • De auto bestickeren zoals jij wilt 

 • In het buitenland rijden 

 • Zelf onderhoud en de verzekering bepalen


Peugeot Expert leasen bij Regeljelease.nl

De Peugeot Expert is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte bedrijfswagen. Door te kiezen voor financial lease via Regeljelease.nl, kun je de voordelen van de Peugeot Expert ervaren zonder de hoge initiële kosten. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.