We hebben 916 auto’s voor je gevonden

Peugeot financial lease

Met financial lease kan je als zzp’er, mkb-er of freelancers in een Peugeot auto rijden, terwijl je een verrassend laag maandbedrag betaalt. Zo hoef je bijvoorbeeld niet duizenden euro’s in één keer te investeren zoals bij koop wel het geval is.

Bovendien kan je de investering verspreiden over 12 tot 72 maanden. Hierdoor hou je op korte termijn meer geld over voor andere belangrijke zaken.

En ook niet geheel onbelangrijk: je bent direct eigenaar van de Peugeot auto zodra je de sleutels ontvangt.

Wanneer de leaseperiode is afgelopen, kan je weer een nieuwe occasion financial leasen of natuurlijk de vertrouwde Peugeot houden. Je hebt tenslotte gekozen voor kooplease.

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen van een Peugeot personenauto of bedrijfswagen? Wij helpen je graag verder!

Bereken hier alvast je eventuele maandbedrag.

Peugeot personenauto leasen

Wil je een Peugeot personenauto financial leasen? Dan heb je bij ons de keuze uit verschillende populaire modellen zoals:

Of je nou op zoek bent naar een praktische gezinsauto of juist aan het oriënteren bent voor een praktische stadsauto:

Peugeot heeft simpelweg voor iedereen een passend model. Bovendien kan je bij Regeljelease.nl ook terecht voor de bedrijfswagenlijn.

Peugeot Bedrijfswagen leasen

Voor ondernemers die meer laadruimte nodig hebben heeft Peugeot maar liefst 4 verschillende bedrijfswagens op de markt uitgebracht.

Zie jij jezelf al rijden in een bestelbus van Peugeot met financial leasen? Dan heb je als ondernemer de keuze uit:

  1. Peugeot Bipper 

  2. Peugeot Partner

  3. Peugeot Expert 

  4. Peugeot Boxer

Peugeot Bipper lease

De Peugeot Bipper is de meest compacte bus van Peugeot. Deze bus wordt omschreven als mini-van en behoort zelfs tot de kleinste bussen in zijn categorie.

Deze mini-van is erg handig wanneer je vaak rijdt op locaties waar je weinig (draai)ruimte hebt maar toch tot 2 kuub laadruimte nodig hebt.

Peugeot Partner lease

De Peugeot Partner is een compacte bus van het Franse automerk Peugeot.

Dit populaire model is ontworpen in samenwerking met Citroën; de versie van Citroën heet Berlingo. Zowel onderhuids als qua uiterlijk zijn beide bestelwagens identiek.

Bekijk Peugeot Partner lease deals

Peugeot Expert lease

Gebaseerd op de afmetingen is de Peugeot Expert de middenklasse bus van Peugeot. Een bus met praktische afmetingen en veel laadruimte.

De Peugeot Expert heeft 6 L/H-combinaties op de markt staan. De grootste Peugeot Expert (L3) heeft zelfs ruim 6,1 kuub laadvolume beschikbaar.

Bekijk Peugeot Expert lease deals

Peugeot Boxer lease

De Peugeot Boxer is Peugeot’s grootste bestelbus. Qua afmetingen beschikt de Boxer verreweg over het meeste laadruimte. 

Zo beschikt de grootste Peugeot Boxer L4H3 over maar liefst 17 kuub laadvolume! Deze bus is ideaal voor ondernemers die veel goederen moeten transporteren.

Bekijk Peugeot Boxer lease dealsVoordelen Peugeot financial leasen

Het financial leasen van een Peugeot occasion gaat gepaard met vele financiële voordelen.

Veel ondernemers in Nederland kiezen voor het financial leasen van een Peugeot, omdat deze leasevorm ze in de gelegenheid stelt om de investering te verspreiden over 12 tot 72 maanden. Hierdoor hoeven ze niet in één keer duizenden euro’s uit te geven.

Met Financial Lease kan je zelf de leaseovereenkomst vormgeven. Dit betekent dat je invloed hebt op een eventuele aanbetaling, de looptijd van de overeenkomst en de slottermijn (max 25% van totale bedrag). 

Heb jij interesse in het financial leasen van een Peugeot occasion? Wij helpen je graag verder door je te adviseren over de personenauto of bedrijfswagen die past bij je bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De 4 financial lease voordelen op een rij:

  1. Je kunt de afschrijving van de Peugeot fiscaal verrekenen. Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting en houd je meer geld over om in je eigen bedrijf te investeren.

  2. Je profiteert van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek en btw teruggaaf.

  3. Je hebt de vrijheid hebt om naar het buitenland te rijden in je Peugeot occasion.

  4. Je kan de Peugeot bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!

Heb je een geschikte Peugeot gevonden voor je bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze auto voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste leasedeal!

Populaire Peugeot bedrijfswagens en personenauto’s:

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.