We hebben 49 auto’s voor je gevonden

De Audi Q3

De Audi Q3 is een ongelooflijk praktische en stijlvolle SUV die wordt geleverd met een reeks aan functies.

Het interieur van de Audi Q3 is comfortabel en ruim, terwijl de buitenkant strak en modern oogt. De auto is ook gemakkelijk te besturen, met een goede wegligging en responsieve besturing; waardoor je comfortabel veel kilometers kan maken. 

Naast de standaard diesel- en benzinemotoren is deze auto ook beschikbaar als een hybride variant. 

Modellen Audi Q3

De Audi Q3 is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is de Q3 beschikbaar als: 

 • Audi Q3: de standaard Q3 is een compacte 5-deurs SUV die in 2011 op de markt werd gebracht. In 2015 kreeg hij een face-lift waardoor de auto groter en langer werd gemaakt. 

 • Audi Q3 Sportback: is enorm vergelijkbaar met de standaard Audi Q3. Het grootste verschil zit hem in de achterkant van de auto. Die loopt bij de Sportback namelijk sneller af waardoor hij de sportievere uitstraling van een Coupé heeft. 

Generaties Audi Q3

De Audi Q3 is verkrijgbaar in 2 generaties. Tijdens de overgang van generaties zijn de basismodellen verder uitgewerkt zodat de bestuurder is voorzien van de nieuwste technologie. 

 • Eerste generatie (2011-2018): dit model heeft een benzine- of dieselmotor en biedt een laadvermogen van 550 liter met een trekvermogen van 2.000 kg.

 • Tweede generatie (2018-heden): dit model is enkel beschikbaar met een krachtige dieselmotor en biedt een laadcapaciteit van 530 liter en kan tot 2.200 kg trekken.

Door de jaren heen blijft Audi de Audi Q3 optimaliseren. Hierdoor zijn zowel de eerste als de tweede generatie voorzien van krachtige motoren met veel mogelijkheden. 

Voor- en nadelen Audi Q3

Net als elke auto kent de Audi Q3 een aantal voor- en nadelen die je in overweging kan nemen voordat je gaat leasen. Hier volgen enkele voor- en nadelen van de Audi Q3 zodat jij kan bepalen of deze auto het beste bij jouw situatie past:

Voordelen

✅ Ruim interieur met veel laadruimte: 380 tot 530 liter bagageruimte

✅ Krachtige motor met goede brandstofefficiëntie: 1 op 14 

✅ Responsieve besturing en geweldig behandeling

✅ Modern en krachtig design

✅ Geweldige rijprestaties

Nadelen

❌ Hoger prijskaartje in vergelijking met soortgelijke modellen

❌ Beperkt comfort en luxe in het interieur

❌ Niet de beste keuze voor terreinrijden

Ondanks deze 3 minpunten is de Audi Q3 een uitstekende auto voor ondernemers die veel kilometers willen afleggen in een krachtige en moderne auto. 

Audi Q3 Financial Lease

Met financial lease is het mogelijk om al een Audi Q3 te financial leasen voor een laag maandbedrag van 208 euro per maand, verspreid over een periode van 72 maanden. 

Met financial lease kan je als ondernemer gemakkelijk een Audi Leasen. Bovendien heb je zelf inspraak in de samenstelling van jouw leasecontract. Je bepaalt zelf: 

 • De duur van de leaseovereenkomst

 • De eventuele aanbetaling of slottermijn 

 • Het maandbedrag

Hierdoor is het mogelijk om de lease zo gunstig mogelijk te maken voor jouw situatie.

Neem hier contact op met één van onze lease specialisten. Samen kijken we naar de beste lease opties om een Audi Q3 te leasen. 

Voordelen Audi Q3 financial leasen

Wanneer je als ondernemer een Audi Q3 aanschaft met Financial Lease heb je de mogelijkheid om de investering te verspreiden over 12 tot 72 maanden. 

Voordeel hiervan is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, waardoor je dus meer geld op je bankrekening houdt voor andere bedrijfsinvesteringen.

Aan het einde van het leasecontract ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de Q3., Je kunt er dan voor kiezen om de auto in te ruilen voor een andere leaseauto, maar je kan natuurlijk ook blijven rijden in je vertrouwde Audi Q3. 

Dit betekent ook dat je geen last hebt van kilometer beperkingen en je zelf mag bepalen waar je de auto onderhoud en verzekert, omdat het jouw bezit is. 

Bovendien profiteer je van btw-, rente-, en investeringsaftrek waardoor je op de korte termijn meer winst overhoudt voor je bedrijf. 

De 4 financial lease voordelen op een rij:

 1. Geen grote kostenpost in één keer 

 2. Vastgesteld laag maandbedrag

 3. Direct de auto op je balans kunnen zetten 

 4. Profiteren van verschillende fiscale voordelen

Neem hier contact met ons op voor meer informatie over Financial Lease en je gewenste Audi Q3. Of neem een kijkje bij onze andere Audi occasions: 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.