We hebben 55 auto’s voor je gevonden

Een Volkswagen Caddy leasen

De Caddy is een compacte, maar functionele bedrijfswagen die al sinds 1980 populair is bij ondernemers in Nederland. Deze gesloten bestelwagen is erg wendbaar en heeft relatief veel laadruimte.  Dit maakt de VW Caddy dan ook uitermate geschikt voor het verrichten van werkzaamheden in de stad.Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen waarmee je wendbaar bent in het drukke stadsverkeer, maar voldoende ruimte hebt voor goederen? 

Bekijk dan deze pagina met alle Volkswagen Caddy aanbiedingen.

Volkswagen Caddy Varianten

De Volkswagen Caddy is qua omvang de kleinste bedrijfswagen van Volkswagen, maar is qua naamsbekendheid zeker een van de grootste spelers in de markt! Bovendien liegen de prestaties van deze compacte bedrijfsbus er ook niet om; ondernemers die ons terugkoppeling hebben gegeven over de VW Caddy, noemen het voertuig namelijk erg betrouwbaar en comfortabel. 

Je kan de Caddy bij ons aanschaffen in twee verschillende varianten.

1. De kleinste Caddy (L1H1) beschikt over 3.2 m3 laadruimte.
2. De Maxi Caddy (L2H1), is een slagje groter, 488 centimeter.

Dit betekent dat de Maxi 47 cm langer is dan de gewone variant. In laadruimte is de Maxi een kubieke meter groter ten opzicht van de gewone variant.

De Caddy Maxi heeft dus het meeste laadruimte. Echter zijn beide varianten uitgerust met bindogen in de vloer, waarmee je goederen stevig kunt verankeren. Deze bindogen dienen om schade tijdens het vervoeren te voorkomen.

FAQ

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Volkswagen Caddy financial leasen?

De Volkswagen Caddy is bij regeljelease.nl al te leasen vanaf 100,00 p/m. Dit betekent dat je als ondernemer super voordelig in een betrouwbare bedrijfsbus kunt rijden.

Is de Volkswagen Caddy leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Volkswagen Caddy is verkrijgbaar met zowel een dieselmotor als een benzinemotor. Ook hebben we een aantal Caddy’s die rijden op Cryogeen gas.

Is de Volkswagen Caddy een automaat of handgeschakeld?

Je kan kiezen voor een Volkswagen Caddy met een automatische versnellingsbak, maar ook handgeschakeld hebben we bij regeljelease.nl op voorraad.

Is de Volkswagen Caddy verkrijgbaar met een dubbele cabine?

De Volkswagen Caddy is niet beschikbaar met een dubbele cabine. De Caddy is wel beschikbaar als bestelauto, bestelbus en MPV.

Is de Volkswagen Caddy verkrijgbaar met een enkele cabine?

Ja, de Volkswagen Caddy is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen (enkele cabine).

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.