We hebben 2.856 auto’s voor je gevonden

Mercedes-Benz financial lease

Met financial lease kan jij als ondernemer in een moderne Mercedes-Benz rijden zonder dat je duizenden euro’s in één keer hoeft te investeren.

Je verspreidt de investering namelijk over 12 tot 72 maanden (afhankelijk van je leasecontract).

Ook ben je direct (economisch) eigenaar vanaf het moment dat je je sleutels ontvangt van de Mercedes auto.

Na het einde van de leaseperiode heb je de keuze om een nieuwe auto te kopen middels financial lease en de Mercedes in te ruilen. Wil je dat niet, dan kan je natuurlijk ook gewoon  blijven rijden in je vertrouwde Mercedes-Benz.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het financial leasen van een auto. Zo kun je al in een betrouwbare auto rijden tegen een laag maandelijks bedrag zonder grote investering in één keer te doen.

Als je geïnteresseerd bent in het leasen van een Mercedes, kunnen wij je helpen. Bereken hier alvast je eventuele maandbedrag.

Mercedes personenauto leasen

Mercedes-Benz heeft ook personenauto’s die je bij Regeljelease.nl kan financial leasen. Deze auto’s worden gecategoriseerd binnen verschillende klassen.

De standaardmodellen zijn de A, B, C, E en S-klasse. 

Alle klassen zijn ook te verkrijgen als SUV, ook wel bekend als de GL-klasse. Modellen zijn onder andere de GLA, GLC, GLE en GLS.  

De laatste letter duidt hierin op de klasse van oorsprong. De voorganger van deze lijn SUV’s is de M-klasse. Deze auto’s zijn perfect wanneer je als ondernemer geen bus wilt, maar wel extra laadruimte nodig hebt. 

Alle voorheen genoemde uitvoeringen zijn ook beschikbaar in een AMG variant. Het instapmodel is de AMG GT.

Hierbij is het grootste verschil de motor. De AMG varianten zijn typerend voor hun krachtige prestaties en grote vermogen. 

Ieder model heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. 

Daarnaast heb je de keuze uit zowel een Mercedes hybride of diesel- of benzinemotor. Het is ook mogelijk om een elektrische Mercedes te financial leasen, de EQ-varianten.

Er is ongetwijfeld wel een Mercedes die aansluit op jouw behoeftes. 

Heb jij al een Mercedes personenauto op het oog? Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om de volgende modellen te financial leasen:

A-Klasse 

De Mercedes A-klasse is de meest compacte personenauto van Mercedes. Deze klasse biedt verschillende sedans en hatchbacks. De A-klasse is ideaal voor zakelijke rijders die niet veel ruimte nodig hebben. 

De sportievere coupé versie van de A-klasse, de CLA, biedt een luxe uitstraling en is een goed visitekaartje voor jouw onderneming.

B-Klasse

De B-klasse is een andere lijn van compacte auto’s. Vergeleken met de A-klasse voertuigen is de B-klasse een stuk groter en kan ook omschreven worden als een MPV (multipurpose vehicle) of minibus.

Deze klasse is speciaal ontworpen voor het vervoeren van extra personen of goederen.

C-Klasse

Voor een Mercedes met wat meer allure en status moet je bij de C-klasse zijn. Het design van deze auto is erop gericht om je een comfortabel rit te bezorgen.

De C-klasse, verkrijgbaar als sedan, stationwagen en coupé, is voorzien van alle gemakken en ontzorgt je tijdens je zakelijke ritten.

De luxe ingerichte en krachtige auto is perfect voor de zaak en het gezinsleven. 

E-Klasse

De E-klasse is de meest verkochte personenauto van Mercedes. Alle goede eigenschappen van Mercedes zijn in deze auto verwerkt. 

De combinatie van kracht, efficiëntie en rijcomfort maakt deze auto niet voor niets tot het meest verkochte model.

S-Klasse

De echte luxe is te vinden in de Mercedes S-Klasse. Het is het echte paradepaard onder de merries.

Hij is verkrijgbaar in sedans, coupes en cabriolets. S-Klasse voertuigen beschikken over meer ruimte, meer rijgemak en state of the art functionaliteiten. 

Voor een luxere, lichtere en meer zuinige versie van deze klasse heb je de CLS coupé. 

G-klasse

Voor off-road ritten heeft Mercedes de G-klasse op de markt gebracht. De Mercedes G-klasse is een terreinwagen beschikbaar in een 4x4 uitvoering.

Het unieke is echter dat de G-klasse ook beschikbaar is in een 6x6 uitvoering. 

Deze klasse is ideaal voor verre ritten over ruig terrein en is gespecialiseerd in het trekken van zware goederen. 

X-klasse 

Een ander benoemingswaardig model van Mercedes is de X-klasse. Tussen de jaren 2017 en 2020 heeft Mercedes een pick-up truck uitgebracht.

De laadbak heeft de optie om zowel open als gesloten te zijn door middel van een beweegbare klep. 

Mercedes bedrijfswagens

Met een selectie aan bestelwagens en minivans biedt de V-klasse de mogelijkheid voor extra passagiers en/of laadruimte. Modellen in de V-klasse zijn onder andere de Viano en Vito Tourer. 

De V-klasse is multifunctioneel inzetbaar. Hij kan namelijk als personenauto maar ook als bestelwagen gezien worden.

Zo is de Vito een ruime bestelbus, terwijl de Vito Tourer zich richt op luxe zakelijk personenvervoer. 

Ben jij als ondernemer toch op zoek naar een bestelwagen met meer ruimte? Dan raden wij de Mercedes Citan (compact), Sprinter (groot) of Vito (middelgroot) aan.

Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van deze bussen

Mercedes Citan

De Mercedes Citan is de meest compacte bestelbus van Mercedes. Dankzij zijn formaat is hij makkelijk wendbaar in druk (stads)verkeer. 

Zo biedt de Citan unieke maatoplossingen en heeft hij tot 3,8 kuub laadruimte ter beschikking.

Mercedes Vito 

De middenklasse bus van Mercedes is de Mercedes Vito. Deze bus is een slag groter dan de Citan en beschikt daardoor over meer laadruimte. 

Het is een praktisch ingerichte bus die zowel laadvolume als mobiliteit biedt. Hierdoor ben je ook makkelijk wendbaar in het verkeer. Dat terwijl je tot 6,6 m3 laadvolume ter beschikking hebt. 

De Mercedes Vito is ook verkrijgbaar met een elektrisch aangedreven motor. Dit model staat ook wel bekend als de eVito.

Mercedes Sprinter

Voor ultiem laadvermogen kom je uit bij de Mercedes Sprinter, de grootste bestelwagen van Mercedes. 

De Sprinter biedt tot wel 17 m3 laadvolume.  Aanzienlijk veel ten opzichte van de Citan en Vito. De Sprinter l4h3 behoort zelfs tot een van de grootste bedrijfsbussen op de markt! 

Deze bestelbus is daarom ideaal voor ondernemers die veel goederen tegelijkertijd moeten vervoeren.

Voordelen Mercedes financial leasen

Het financial leasen van een Mercedes occasion brengt veel (fiscale) voordelen met zich mee. Veel ondernemers kiezen voor Financial Lease doordat ze profiteren van een vast laag maandbedrag. Hierdoor hoeven ze niet in één keer duizenden euro’s uit te geven.

Met Fiancial Lease kan je zelf de leaseovereenkomst vormgeven.
Je hebt invloed op een eventuele aanbetaling, de looptijd van de overeenkomst en de slottermijn (max 25% van totale bedrag). 

Heb jij interesse in financial leasen van een Mercedes occassion? Wij helpen je graag verder door je te adviseren over de wagendie past bij jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De 4 financial lease voordelen op een rij:

  1. Je kunt de afschrijving van de Mercedes fiscaal verrekenen. Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting en houd je meer geld over om in jouw eigen bedrijf te investeren.

  2. Je profiteert van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek en btw teruggaaf.

  3. Je hebt de vrijheid hebt om naar het buitenland te rijden in je Mercedes occasion.

  4. Je kan de Mercedes bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!

Heb je een geschikte Mercedes gevonden voor je bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze auto voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste leasedeal!

Populaire Mercedes bedrijfswagens en personenauto’s:

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.