We hebben 378 auto’s voor je gevonden

Dodge Ram Informatie

Historie van Dodge Ram


De Dodge Ram is een robuuste pick-up auto die in Amerika al sinds 1981 geproduceerd wordt. De Dodge Ram is simpelweg een boegbeeld geworden onder de Amerikaanse voertuigen. Tegenwoordig is er zelfs een vierde generatie in productie.

Deze populariteit is vanuit Amerika overgewaaid naar Europa en dit is zichtbaar op de Nederlandse wegen. Veel ZZP’ers en MKB-ondernemers rijden zakelijk in een Dodge Ram 1500.

Sinds 2012 behoort Nederland niet meer tot de afzetmarkt van Dodge. Toch kan je nog steeds bij Dodge terecht voor onderhoud en onderdelen. Er zitten dus geen risico’s verbonden aan het aanschaffen van een Dodge Ram.

Mileuvriendelijke Dodge Ram

De Dodge Ram heeft sinds een aantal jaren ook een milieuvriendelijke variant. De Dodge Ram is sinds 2011 namelijk beschikbaar als een plug-in hybrid model.

Financial Lease voordelen Dodge Ram

Je hebt de mogelijkheid om een Dodge Ram te financial leasen bij regeljelease.nl. Dit betekent dat je in deze stoere Amerikaanse Pick-up kunt rijden zonder eerst duizenden euro's neer te tellen.

Bovendien ben je direct economisch eigenaar van de auto, wat betekent dat het voertuig na de leasetermijn van jou is. Ook profiteer je van vele fiscale voordelen, waaronder investeringsaftrek.

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Dodge Ram financial leasen?

De Dodge Ram is verkrijgbaar vanaf 400 p/m in de financial lease. Dit is de voordeligste prijs om in deze stoere pick-up te rijden. De meeste Dodge Ram’s op de Nederlandse markt zijn verkrijgbaar vanaf 600 p/m.

Is de Dodge Ram leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Dodge Ram is verkrijgbaar met benzine- en dieselmotor, LPG G3 en LPG/Gas.

Is de Dodge Ram een automaat of handgeschakeld?

Je kan de Dodge Ram alleen krijgen met een automatische

In welke carrosseries kan ik een Dodge Ram krijgen?

De Dodge Ram is verkrijgbaar als terreinwagen, bestelauto, bestelbus en pick-up.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.