We hebben 70 auto’s voor je gevonden

De rijk uitgeruste Citroën Berlingo financial lease

Het Franse automerk Citroën was één van de eersten die een luxe personenauto wisten te combineren met een rijk uitgeruste bedrijfswagen.

Wie de Citroën Berlingo financial lease overweegt als bedrijfsauto kan kiezen uit een carrosserie dat is gebouwd op licht of juist zwaar transport.

Beide soorten zijn voorzien van een grote laadruimte en ze leveren een hoge mate van gebruiksgemak zonder in te leveren op comfort en veiligheid.

De Citroën Berlingo is beschikbaar als financial lease met keuze uit meerdere benzinemotoren, waaronder een 1.4 en 1.6 motor. Zakelijke rijders die de voorkeur geven aan een dieselmotor kunnen kiezen uit de Citroën Berlingo financial lease met een 2.0HDI of 1.6HDI dieselmotor met 90 of 110 pk.

Laadruimte

Met een laadvermogen variërend van 500 tot 915 kg is de Citroën Berlingo met financial lease inzetbaar in verschillende branches en laat zich niet ondersneeuwen bij zwaar werk.

Het carrosserie van de Berlingo is afgestemd op het gebruik; kies uit een type voor lichte vracht of juist zwaar transport voor een optimale gebruikservaring.

Als transportwagen heeft men met de Berlingo de beschikking over 2.650 liter aan laadruimte.

De Citroën Berlingo als personenauto beschikt over een achterbank met drie of vijf zitplaatsen. Deze achterbank is te verwijderen en maakt dan ruimte voor een vlakke laadvloer, goed voor 3.000 liter laadruimte.

Berlingo als bedrijfswagen

Wil je de Citroën Berlingo uitsluitend als bedrijfswagen gebruiken?

Dan is een exemplaar met een tussenschot een geschikte keuze. Met twee zitplaatsen voorin is men voorzien van alle gemak en comfort terwijl zich achter het tussenschot een royale laadruimte bevindt.

Citroën bedient de zakelijke gebruikers op hun wenken door veel opties te bieden. Zo kan men kiezen uit een licht of zwaar carrosserie en kan de Berlingo eventueel worden voorzien van een extra klep in het dak waarmee lange objecten stabiel en veilig vervoerd kunnen worden.

Berlingo als personenauto

Wie de Citroën Berlingo met financial lease als personenauto kiest, rijdt een auto die volledig is aangepast aan het gezinsleven. Citroën gaf de naam Multispace aan de Berlingo voor personenvervoer.

Men heeft hierbij de keuze uit drie of vijf ruime zitplaatsen achterin, die te bereiken zijn via een schuifdeur aan de zijkant, of gewone deuren aan beide kanten van de auto.

De te verwijderen achterbank maakt plaats voor een vlakke laadvloer waar met gemak alle bagage in past voor een vakantie met de hele familie.

De moderne varianten van de Citroën Berlingo zijn zowel qua exterieur als opties rijk uitgerust. Navigatie en mediabeheer verloopt op de nieuwere modellen van de Berlingo gemakkelijk via een 7 inch touchscreen.

De Citroën Berlingo is uniek in z'n soort door ruimte te combineren met een compact exterieur. De Fransen zijn er met de Berlingo in geslaagd een bestelwagen te ontwikkelen die zich makkelijk weet te manoeuvreren in het soms drukke stadsverkeer.

Onder andere parkeersensoren, een achteruitrijcamera, elektronische remkrachtverdeling, ABS, ESP en Active City Brake als opties maken de rijbeleving nog veiliger en comfortabeler.

Citroën ë-Berlingo

Vanzelfsprekend gaan de Franse autospecialisten ook mee in de huidige tijdsgeest en is milieuvriendelijkheid een belangrijke factor.

Wie volledig elektrisch wil rijden kan dan ook z'n hart ophalen, Citroën presenteerde in 2021 de Citroën ë-Berlingo, met de kwaliteiten die we gewend zijn van de Berlingo, maar dan zonder fossiele brandstof. 

Citroën Berlingo leasen

Één van de redenen dat de Citroën Berlingo al jarenlang populair is, is de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met een Citroën Berlingo in de financial lease zijn de mogelijkheden dan ook zeer uitgebreid.

Zakelijk de comfortabele Berlingo rijden kan nu voor een vast bedrag per maand.

Dit heeft een 4 grote voordelen:

  1. Je verspreidt de investering van een Berlingo over meerdere maanden, zodat je profiteert van een vast laag maandbedrag.

  2. Je kiest een leasecontract dat precies bij je behoeften past.

  3. De keuze voor een occasion zorgt voor een lage bijtelling.

  4. Met financial lease van de Citroën Berlingo ben je de economische eigenaar van de auto; profiteer van fiscale voordelen en de vrijheid om de auto naar wens te beletteren.

Overweeg je om een Citroën Berlingo te financial leasen?

Laat het ons dan weten, zodat we je kunnen adviseren over de beste deal voor jouw situatie.

Lees hier meer over financial lease in het algemeen of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Andere populaire bedrijfswagens van Citroën: 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.