Bedrijfsbussen speciaal voor Koeriers

Helemaal GRATIS. Je zit nergens aan vast!

Bedrijfsbussen speciaal voor koeriers

Ben jij een koerier en op zoek naar een betrouwbare bus om te leasen?Dan ben je bij regeljelease.nl aan het juiste adres!
Als koerier heb je namelijk een handige bus nodig waarmee je eenvoudig je werkzaamheden kan verrichten. Dit betekent dat je goed moet weten waar je trots op vier wielen aan moet voldoen.

Je wil straks niet rijden in een bus:

Daarom adviseren we je op deze pagina over de koeriersbus die past bij jouw situatie.

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een koeriersbus?

Als je op zoek bent naar een bedrijfsbus voor je koeriersdiensten, let dan goed op. Er zijn namelijk 3 dingen om rekening mee te houden: 

1. De goederen die je gaat vervoeren. Heb je te maken met kwetsbare goederen die onder een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden of heb je minimaal 7m3 aan laadruimte nodig? Zodra je weet wat je gaat vervoeren en hoeveel, kan je pas kijken naar specifieke bussen.

2. De eisen van koeriersbedrijven. Veel transportbedrijven zoals DHL, Dynalogic, PostNL en DPD stellen eisen aan de koeriersbussen van bezorgers. Denk hierbij aan de kleur, sidebars, achteropstap, afmetingen en merk van de bus.

3. De zuinigheid van de koeriersbus. Omdat je als koerier veel kilometers in je bus maakt is het raadzaam om te onderzoeken wat de verbruikskosten zijn. De ene bus is de andere namelijk niet!

Ben jij van plan om te werken voor één van deze grote bedrijven en wil je niet dat je bus straks afgekeurd wordt of heb je andere vragen? Neem dan hier contact met ons op en we vertellen je precies wat je moet weten over jouw ideale bus.

Type bestelbussen

De Populairste Koeriersbussen

Volkswagen Caddy - compacte koeriersbus

De Volkswagen Caddy is een kleine bestelbus die veel wordt gebruikt door koeriers die rijden in het drukke stadsverkeer. Naast de laadruimte van 225 cm heeft de Caddy qua comfort en design ook alles wat je als koerier nodig hebt. Denk aan een digitaal dashboard, luxueuze stoelen en subtiele details.Ook de Caddy kan je helemaal vormgeven naar eigen wens. Dit maakt het eenvoudig om als ondernemer deze populaire bus af te stemmen op je budget en andere behoeften.Bekijk hier onze voorraad Volkswagen Caddy’s

Opel Vivaro - Middelgrote koeriersbus

De Vivaro is ideaal voor koeriers die wendbaar moeten zijn, maar tegelijkertijd voldoende laadruimte nodig hebben. Daarnaast maakt het interieur deze bus tot een geschikte werkplaats. Je kunt bijvoorbeeld een stoel platleggen om deze te gebruiken als tafel.zeker een aanrader. Het totale laadvermogen is namelijk ruim 1400 kg en het laadvolume maar liefst 6.6 liter.
Bekijk hier onze voorraad Opel Vivaro’s

Mercedes Sprinter - grote bus

De Mercedes Benz Sprinter biedt tig oplossingen voor koeriers met specifieke behoeften. Zo zijn er ruim 1700 varianten en meer dan 600 verschillende opties op de markt. Dit betekent dat je de Sprinter helemaal kunt aanpassen naar jouw transportwens.Bekijk hier onze voorraad Mercedes Sprinters 

Gratis E-book: Dé Financial lease gids voor koeriers

Wij hebben door de jaren heen al meer dan 1000+ koeriers mogen helpen aan hun gewenste koeriersbus middels financial lease. Wij hebben al onze kennis & ervaring gebundeld in dit handige E-book die jou op weg kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor je koeriersbedrijf.

In het E-book leer je het volgende:

✓ Hoe je het juiste voertuig kiest: waar je als koerier op moet letten

✓ Hoe je aan de slag kan als ZZP-koerier: Kansen bij bezorgdiensten

 Hoe financial lease werkt: van A tot Z uitgelegd

✓ De eisen van de bank: Waar de bank op let

FAQ

Ik ben een startende ZZP’er. Kan ik ook gebruik maken van Financial Lease?

Ja, Wat Financial Lease juist zo populair maakt is de toegankelijkheid voor (startende) ondernemers. Zo kan je zelfs leasen zonder jaarcijfers. Uiteraard moet de investering wel in verhouding staan met de (verwachte) bedrijfsresultaten van jouw onderneming.

Is het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting inbegrepen bij Financial Lease?

Bij Financial Lease heb je de keuzevrijheid om te bepalen waar je je verzekering afsluit en naar welke garage je gaat voor onderhoud. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om een verzekering af te sluiten bij onze verzekeringspartner. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf.

Ben ik de eigenaar van de bedrijfsbus?

Op het moment dat het leasecontract is ondertekend, ben jij direct economisch eigenaar van de bedrijfsbus. Dit betekent dat het voertuig direct op jouw bedrijfsnaam komt te staan. De leasemaatschappij blijft gedurende de looptijd van het financial leasecontract de juridische eigenaar van de bestelbus. Zie de bus dus als onderpand. Zodra het leasecontract is afgelopen en alle termijnen zijn betaald, word je volledig eigenaar en hoef je het bus dus niet meer in te leveren!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.