We hebben 29 auto’s voor je gevonden

Volkswagen Caddy Maxi Afmetingen

De Volkswagen Caddy Maxi is de verlengde versie van een standaard Volkswagen Caddy. Deze verlengde Caddy biedt de oplossing voor ondernemers die in een compacte bus willen rijden met maar liefst 4,2 kuub laadruimte.

Veel professionals zoals koeriers, glazenwassers en dakdekkers kiezen voor deze compacte bus, vanwege zijn comfort en praktische afmetingen.

Financial Lease Een Volkswagen Caddy Maxi

Regeljelease.nl heeft een ruim aanbod aan Volkswagen Caddy leaseauto's. Zo kunnen we iedere ondernemer die een praktische Caddy Maxi zoekt helpen aan de juiste bus.

Geen zin om in één keer een investering te doen van minstens €7.950, maar wil je juist besparen op de korte termijn, zodat je geld overhoudt voor investeringen die direct bijdragen aan bedrijfsgroei?

Kies dan voor het financial leasen van je gewenste. VW Caddy Maxi.

✅ Met Financial Lease is het mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Caddy bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.