We hebben 1.355 auto’s voor je gevonden

Waarom is het interessant om een Volkswagen bedrijfsauto financial te leasen?

Een Volkswagen bedrijfsauto financial leasen biedt verschillende voordelen voor ondernemers. Zo kun je als ondernemer jouw werkkapitaal behouden, omdat je geen grote investering hoeft te doen. Deze investering verspreid je over een periode van uiterlijk 72 maanden.

Je betaalt maandelijks een vast bedrag dat je zelf voorafgaand de lease bepaalt. Bovendien ben je direct eigenaar van de auto en kun je als ondernemer gebruik maken van fiscale voordelen, zoals:

Na de leaseperiode ben je niet alleen economisch, maar ook juridisch eigenaar van het voertuig. Je hebt dan de keuze om:

 • de auto te verkopen; 

 • de auto te ruilen voor een andere leaseauto;

 • of om te blijven rijden in je vertrouwde auto.

Wat zijn populaire Volkswagen bedrijfsauto’s?

Volkswagen bedrijfsauto’s staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve technologie. Volkswagen heeft een ruim aanbod aan bedrijfswagens die geschikt zijn voor zakelijke doeleinden. 

Enkele populaire VW bedrijfsauto’s zijn:

 • Volkswagen Caddy: een compacte en veelzijdige bedrijfswagen die geschikt is voor zowel stadsverkeer als langere ritten met een laadvermogen van 645 kg.

 • Volkswagen Transporter: een middelgrote bedrijfswagen met een ruime laadruimte, ideaal voor het vervoeren van grotere goederen en materialen. Deze bus heeft een laadvermogen van 1.316 kg.

 • Volkswagen Crafter: een grote bedrijfswagen met een aanzienlijke laadcapaciteit, perfect voor ondernemers die veel ruimte nodig hebben. Zo heeft deze bus tot wel 2.573 kg laadvermogen. 

De Volkswagen bedrijfsauto’s zijn beschikbaar als de standaard brandstof varianten maar ook als elektrische versie. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen e-Crafter en VW e-Transporter. Deze elektrische versies zijn ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfswagen. 

Wat zijn de voordelen van het financial leasen van een VW bedrijfsauto?

Financial lease is een kostenbesparende oplossing om als ondernemer toch te genieten van een Volkswagen bedrijfsauto. 

Je hebt de mogelijkheid om een bedrijfsauto aan te schaffen zonder dat je daarvoor een grote investering hoeft te doen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor een periode van 12 tot 72 maanden.

Ook ben je direct eigenaar van het voertuig,  in tegenstelling tot andere leasevormen zoals operational lease. Hierdoor profiteer je van verschillende fiscale voordelen en veel vrijheid, denk aan:

 • Geen kilometerbeperkingen

 • De auto bestickeren

 • Bepaal zelf waar je de auto verzekert en onderhoudt

Bovendien komen de Volkswagen bedrijfswagens in verschillende L/H-combinaties met ieder hun eigen voordelen. 

Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van Volkswagen bedrijfswagens

Hoe lang duurt een financial leasecontract?

Bij Regeljelease.nl kan een Volkswagen bedrijfsauto financial leasen voor een periode van 12 tot 72 maanden. De looptijd varieert en is afhankelijk van jouw situatie en wensen. 

Een langere looptijd leidt tot lagere maandelijkse termijnen, terwijl een kortere looptijd leidt tot een snellere afbetaling van de auto. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar jouw specifieke behoeften. 

Factoren die de hoogte van het maandbedrag beïnvloeden zijn: 

 1. de looptijd;

 2. de gekozen auto;

 3. de eventuele aanbetaling;

 4. en de slottermijn (max 25% van het aankoopbedrag).

Voor een indicatie van jouw verwachte maandbedrag kun je gebruik maken van onze handige lease calculator. 

Wil je toch eerst meer informatie of advies over financial lease? Neem dan contact op met onze lease adviseurs. 

Is het mogelijk om een Volkswagen occasion financial te leasen?

Ja, het is zeker mogelijk om een Volkswagen occasion te financial leasen. Bij Regeljelease.nl bieden we een uitgebreid aanbod aan Volkswagen occasions die je met financial lease kunt aanschaffen.  

Door te kiezen voor occasion lease kun je als ondernemer profiteren van een lagere leaseprijs en toch beschikken over een betrouwbare bedrijfsauto. 

Al onze occasions zijn rijklaar en zorgvuldig gecontroleerd voordat we ze aanbieden voor financial lease. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve Volkswagen bedrijfswagen. 

Hoe gaat het in zijn werk om een financial leasecontract af te sluiten?

Het aanschaffen van een Volkswagen bedrijfsauto middels financial lease verloopt in 5 eenvoudige stappen:

 1. Selecteer de gewenste bedrijfsauto uit ons aanbod

 2. Doe een aanvraag voor de gekozen auto

 3. Binnen 15 minuten neemt een van onze lease specialisten contact met je op

 4. Samen bespreken we je wensen en situatie

 5. Zodra alles is afgerond, zorgen we ervoor dat alle partijen de leaseovereenkomst ondertekenen

Na dit proces wordt je Volkswagen afgeleverd op de door jou gewenste locatie. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de auto zelf op te halen. 

Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.