We hebben 401 auto’s voor je gevonden

Peugeot bedrijfswagen zakelijk leasen

Financial lease biedt je de mogelijkheid om een hoogwaardige Peugeot bedrijfswagen te rijden zonder de noodzaak van een grote eenmalige investering. In plaats daarvan spreid je de kosten over een door jou gekozen leasetermijn van uiterlijk 72 maanden

Of je nu een startende ondernemer, zzp’er of groot bedrijf bent, financial lease biedt voor alle ondernemers verschillende voordelen. 

Zo ben je met financial lease direct economisch eigenaar van het voertuig. Dit betekent dat de auto op jouw balans staat, wat een reeks fiscale voordelen met zich meebrengt, zoals BTW-, rente- en investeringsaftrek

Na de leaseperiode ben je economisch en juridisch eigenaar van de auto. Je hebt dan de vrijheid om: 

  • de auto in te ruilen voor een andere leaseauto;

  • de auto te verkopen;

  • in je vertrouwde auto blijven rijden. 

Kortom, het zakelijk leasen van een Peugeot bedrijfswagen biedt verschillende voordelen. Zo geniet je van de flexibiliteit van financial lease en profiteer je van de veelzijdigheid en kwaliteit van een Peugeot bedrijfswagen: 

Peugeot Bipper

De Peugeot Bipper is een compacte bedrijfswagen, ideaal voor ondernemers die zich in veel stedelijke gebieden begeven. Ondanks zijn bescheiden formaat, biedt de Bipper een verrassend grote laadruimte en een uitstekende wendbaarheid. 

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is de perfecte keuze voor ondernemers die een compacte, maar toch ruime en veelzijdige bedrijfswagen zoeken. De Partner is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne zakenwereld, met geavanceerde technologie en een focus op bestuurderscomfort. 

Deze handige compacte bedrijfswagen heeft dan ook een plek op de lijst van 10 populairste bedrijfswagens van 2023.

Peugeot Expert

Als je behoefte hebt aan meer ruimte en capaciteit, dan is de Peugeot Expert de ideale keuze. Deze bedrijfswagen biedt voldoende ruimte voor allerlei soorten ladingen, terwijl de cabine is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. De Expert is beschikbaar in verschillende lengtes om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is het grootste model in het aanbod van Peugeot bedrijfswagens en biedt een indrukwekkende laadcapaciteit zonder concessies te doen aan de rijervaring. Met zijn krachtige motor en ruime interieur is de Boxer perfect voor ondernemingen die regelmatig grote of zware ladingen moeten vervoeren. 

Voor je beeldvorming, het laadvolume van deze grote bus varieert tussen 8 en 17 m3. De grootste Peugeot Expert heeft een laadvolume van 6,1 m3.

Deze grote bedrijfswagen is ideaal om in te zetten voor verschillende bedrijfsklussen. Daarom staat hij op onze lijst van de 7 beste bedrijfswagens voor schilders.

De voordelen van financial lease

Financial lease biedt meerdere voordelen die het bijzonder aantrekkelijk maken voor ondernemers. Hier zijn de vier belangrijkste redenen waarom je zou moeten kiezen voor financial lease voor jouw Peugeot bedrijfswagen.

1) Maak gebruik van de fiscale voordelen

Omdat het voertuig op je balans staat, kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen, waaronder:

Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren voor jouw bedrijf.

2) Bepaal zelf jouw leasetermijn

Met financial lease kun je de leasetermijn aanpassen aan jouw specifieke behoeften. De leasetermijnen kunnen variëren tussen 12 en 72 maanden.Of je nu op zoek bent naar een kortere termijn met hogere maandelijkse betalingen, of een langere termijn met lagere maandelijkse betalingen, de keuze is aan jou.

3) Geen hoge investering

Een van de grootste voordelen van financial lease is dat je niet een grote initiële investering hoeft te doen om jouw bedrijfswagen te rijden. In plaats daarvan spreid je de kosten over de leasetermijn, waardoor je op korte termijn geld behoudt voor andere belangrijke zakelijke uitgaven.

Met onze lease calculator bereken je binnen een paar klikken wat je verwachte maandbedrag zal zijn. Gebaseerd op je gekozen leaseperiode, eventuele aanbetaling en de slottermijn. 

4) Je bent direct economisch eigenaar van het voertuig

Financial lease betekent dat je economisch eigenaar bent van het voertuig vanaf het begin van de leasetermijn. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om het voertuig naar wens aan te passen en dat het bijdraagt aan de waarde van jouw bedrijf.

Voordelen van direct eigenaarschap:

  • Je mag de auto bestickeren; 

  • Geen kilometerbeperkingen; 

  • Ook in het buitenland rijden met je auto; 

  • Zelf bepalen waar je de auto verzekert en onderhoudt.

Peugeot bedrijfswagen financial leasen bij Regeljelease.nl

Het leasen van een Peugeot bedrijfswagen via financial lease bij Regeljelease.nl biedt je de kans om te rijden in een betrouwbare, hoogwaardige bedrijfswagen die jouw bedrijf kan helpen groeien. 

Of je nu kiest voor de kleine Bipper, compacte Partner, de veelzijdige Expert of de robuuste Boxer, je profiteert van de vele voordelen die financial lease te bieden heeft. 

Bij Regeljelease.nl helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen en leaseoplossingen voor jouw bedrijf. Onze lease-specialisten staan voor je klaar voor meer informatie of persoonlijk advies. Neem gerust contact op met ons.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.