We hebben 64 auto’s voor je gevonden

Kies voor financial lease en rij een Nissan bedrijfswagen

Financial lease geeft ondernemers de mogelijkheid om een gloednieuwe Nissan bedrijfswagen te rijden zonder een grote investering te hoeven doen. Deze investering verspreid je namelijk over een leaseperiode van 12 tot 72 maanden

Dit betekent dat je werkkapitaal kunt behouden voor andere bedrijfskosten, terwijl je toch geniet van de vele voordelen die het bezit van een Nissan met zich meebrengt. 

Bovendien ben je met financial lease direct economisch eigenaar van het voertuig. Wat bij andere leasevormen, zoals operational lease, niet het geval is. 

Doordat je direct eigenaar bent van de auto, kun je het voertuig ook verwerken op je balans. Hierdoor profiteer je van veel fiscale voordelen. Denk aan bijvoorbeeld BTW-, rente- en investeringsaftrek

Aan het eind van de leaseperiode ben je ook juridisch eigenaar van je auto. Je mag dan zelf bepalen wat je met het voertuig doet. Zo kun je hem verkopen, inruilen voor een andere leaseauto, of blijven rijden in je auto. 


Nissan bedrijfswagens

Nissan heeft verschillende bedrijfswagens beschikbaar voor financial lease. Iedere bedrijfswagen heeft zijn unieke eigenschappen wat ze geschikt maakt voor verschillende bedrijfsdoeleinden. 

Of je nu kiest voor de stoere Nissan Navara, de compacte Nissan NV200, de praktische Nissan NV300 of de ruime Nissan NV400, je zult profiteren van de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid die Nissan biedt.

Nissan Navara

De Nissan Navara is de perfecte keuze voor bedrijven die een krachtige en betrouwbare pick-up nodig hebben. Met zijn indrukwekkende laadvermogen en trekkracht is de Navara de ideale partner voor zware klussen. 

Dankzij de robuuste constructie en geavanceerde technologie, biedt de Nissan Navara niet alleen uitstekende prestaties, maar ook comfort en veiligheid. 

Bekijk onze Nissan Navara occasions

Nissan NV200

De Nissan NV200 is een compacte bedrijfswagen die ideaal is voor stadsverkeer en kleinere ladingen. Ondanks zijn compacte formaat biedt de NV200 een verrassend ruime laadruimte, en met zijn efficiënte motor en wendbaarheid is deze bedrijfswagen perfect voor het navigeren door druk stadsverkeer.

Bekijk onze Nissan NV200 occasions 

Nissan NV300

De Nissan NV300 is een veelzijdige bedrijfswagen die geschikt is voor uiteenlopende bedrijfsbehoeften. Met een ruime laadruimte, uitstekende brandstofefficiëntie en een reeks geavanceerde veiligheidsfuncties, is de NV300 een betrouwbare en praktische keuze voor elk bedrijf. 

Bekijk onze Nissan NV300 occasions

Nissan NV400

Als je op zoek bent naar een ruime en krachtige bedrijfswagen, dan is de Nissan NV400 de juiste keuze. Met zijn grote laadcapaciteit, krachtige motor en comfortabele cabine, is de NV400 ideaal voor lange afstanden en zware ladingen. 

Vanwege zijn handige eigenschappen en grote laadruimte, staat de NV400 ook in onze 7 beste bedrijfswagens voor schilders

Bekijk onze Nissan NV400 occasions


Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.


De voordelen van financial lease op een rij

Ondanks wat mensen denken, is financial lease geschikt voor alle ondernemers, waaronder startende ondernemers en zzp’ers. Financial lease biedt een reeks voordelen die het voor bedrijven aantrekkelijk maken om te investeren in een Nissan bedrijfswagen.

Voor het gemak hebben wij de 4 grootste voordelen van financial lease voor je op een rij gezet:

✔️ Profiteer van fiscale voordelen

Met financial lease kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen. Je kunt de BTW op de aanschafprijs terugvorderen, de rente en afschrijvingen zijn fiscaal aftrekbaar en je kunt profiteren van de investeringsaftrek.

✔️ Lage investering

Met financial lease hoef je niet in één keer een grote investering te doen om een Nissan bedrijfswagen aan te schaffen. Je betaalt een vast maandelijks bedrag, waardoor je jouw cashflow beter kunt beheren en je bedrijfsmiddelen kunt behouden voor andere bedrijfsuitgaven.

Wil jij al een indicatie van jouw maandelijkse leasebedrag? Gebruik dan onze handige lease calculator. ✔️ Meerdere leastermijnen

Bij Regeljelease.nl bieden we je de mogelijkheid om de leasetermijn af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Leasetermijnen kunnen daarom variëren tussen 12 en 72 maanden. Of je nu een korte termijn van 12 maanden of een langere termijn tot 60 maanden nodig hebt, we kunnen een leaseplan op maat maken dat bij jouw bedrijf past.

✔️ Economisch eigenaar van het voertuig

Een ander groot voordeel van financial lease is dat je economisch eigenaar wordt van de bedrijfswagen vanaf het begin van de leasetermijn. Dit betekent dat je de bedrijfswagen kunt gebruiken zoals je wilt, zonder beperkingen op het aantal kilometers of het soort gebruik.Nissan bedrijfswagen financial leasen bij Regeljelease.nl

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte bedrijfswagen, dan is een Nissan via financial lease de ideale keuze. Bij Regeljelease.nl staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste Nissan bedrijfswagen en het opstellen van een leaseplan dat past bij jouw bedrijfsbehoeften. 

Met onze expertise en klantgerichte service, kun je erop vertrouwen dat je de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een Nissan bedrijfswagen je bedrijf kan helpen groeien.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.