We hebben 224 auto’s voor je gevonden

Lease zakelijk een Citroën bedrijfswagen

Financial lease biedt een oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe bedrijfswagen, zonder in één keer een grote investering te doen. 

Door te kiezen voor een Citroën bedrijfswagen via financial lease, profiteer je van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Citroën, terwijl je de kosten over een looptijd van 12 tot 72 maanden verspreidt. 

Met financial lease ben je vanaf dag één economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat het voertuig direct verwerkt kan worden in je balans. Hierdoor kun je als ondernemer profiteren van veel fiscale voordelen, zoals BTW-, rente- en investeringsaftrek

Na de leaseperiode ben je economisch én juridisch eigenaar van de auto. Je hebt dan de keuze om:

  • de auto in te ruilen voor een nieuwe leaseauto;

  • de auto te verkopen;

  • of om in de auto te blijven rijden. 

In totaal zijn er 4 verschillende bedrijfswagens die Citroën produceert:

Citroën Nemo

De Citroën Nemo is een compacte bedrijfswagen die ideaal is voor stadsvervoer. Ondanks zijn compacte afmetingen, biedt de Nemo een verrassend ruime laadruimte. Door de Nemo te leasen, profiteer je van zijn wendbaarheid en efficiëntie.

Bekijk ons aanbod Citroën Nemo occasions


Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is de perfecte keuze voor bedrijven die een grotere bedrijfswagen nodig hebben. Deze wagen combineert laadvermogen met rijcomfort en efficiëntie en heeft een laadvolume van 6,1 m3. Dat is 2,2 m3 meer dan de grootste Berlingo met 3,9 m3. Met financial lease van de Jumpy krijg je toegang tot deze robuuste en betrouwbare bedrijfswagen.

Bekijk ons aanbod Citroën Jumpy occasions

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo staat bekend om zijn compacte afmetingen en toch ruime laadruimte. Zo heeft de Berlingo een laadvermogen van 581 tot 912 kg. Deze bedrijfswagen is ideaal voor zowel stadsvervoer als langere ritten. Met financial lease van de Berlingo profiteer je van de veelzijdigheid en het comfort van deze populaire bedrijfswagen.

De Citroën Berlingo staat daarom ook op onze lijst van beste bedrijfswagens voor koeriers en de 10 populairste bedrijfswagens van 2023

Bekijk ons aanbod Citroën Berlingo occasionsCitroën Jumper

Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen met een nog groter laadvermogen, dan is de Citroën Jumper een uitstekende keuze. Deze grote bus heeft namelijk een laadvolume van 17 m3 die kan oplopen tot wel 1890 kg. Deze bedrijfswagen is ontworpen om zelfs de zwaarste klussen aan te kunnen. Met financial lease van de Jumper kun je deze krachtpatser inzetten voor jouw bedrijf.

Het is ook geen verrassing dat de Jumper is uitgeroepen tot één van de beste bedrijfswagens voor koeriers , de top 7 bedrijfswagens voor schilders en de 10 populairste bedrijfswagens van 2023.  

Bekijk ons aanbod Citroën Jumper occasions

De 4 voordelen van financial lease

Financial lease biedt verschillende voordelen. De 4 grootste voordelen sommen wij voor je op: 

1. Fiscale voordelen

Omdat de bedrijfswagen op de balans van je bedrijf staat, kun je met financial lease  profiteren van fiscale voordelen:

2. Bepaal zelf hoeveel maanden je wilt financial leasen

Bij Regeljelease.nl bieden we flexibele leasetermijnen tussen de 12 en 72 maanden. Je kunt zelf kiezen hoe lang je de Citroën bedrijfswagen wilt leasen. De leaseperiode is dus afhankelijk van je bedrijfsbehoeften en budget. 

3. Investering verspreiden

Financial lease stelt je in staat om de investering van de bedrijfswagen te verspreiden over de looptijd van de lease. Hierdoor hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen en houd je op korte termijn meer financiële ruimte voor andere investeringen in je bedrijf.

Ben jij benieuwd naar je verwachtte leasebedrag? Met onze handige lease calculator weet je binnen een paar klikken de hoogte van jouw maandbedrag. 

4. Je bent economisch eigenaar van de auto

Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de bedrijfswagen op jouw balans staat en je deze naar eigen inzicht kunt gebruiken en aanpassen. 

Dit betekent:

  • Zelf bepalen waar je de auto onderhoudt en verzekert

  • Geen kilometerbeperkingen

  • Vrij om te rijden in het buitenland met de auto

  • Vrijheid om de auto te bestickeren

Citroën bedrijfswagen financial leasen bij Regeljelease.nl

Het financial leasen van een Citroën bedrijfswagen bij Regeljelease.nl biedt je de kans om te profiteren van de betrouwbaarheid en efficiëntie van deze uitstekende bedrijfswagens, terwijl je de kosten spreidt over een periode die bij jouw bedrijf past. 

Bij Regeljelease.nl staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte leaseoplossing voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op met ons team van lease-experts voor meer informatie of persoonlijk advies.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.