Financial Lease met Santander

Ben je als ondernemer op zoek naar financiële ondersteuning voor je bedrijfsvoertuig of bedrijfsmiddel met financial lease? 

Bij Regeljelease.nl helpen we je bij het vinden van de beste financial lease-oplossingen! 

Santander is een van de vertrouwde leasemaatschappijen waar we een goede samenwerking mee hebben.

Ze bieden toegankelijke financial lease-opties voor ondernemers in uiteenlopende situaties:

  • Gevestigde bedrijven

  • Zzp’ers

  • Mkb’ers

  • Startende ondernemers (vanaf 1 jaar)

Ben jij als ondernemer geïnteresseerd in meer informatie of wil je de financial lease regelen voor je bedrijfsvoertuig of bedrijfsmiddel? Neem dan direct contact op.


Over Santander

Santander is een internationaal erkende financiële dienstverlener. Hun dochteronderneming, Santander Consumer Finance, is een van de grootste financiële instellingen wereldwijd, gespecialiseerd in consumptieve kredieten, waaronder financial lease.

Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitgebreide expertise in financial lease voor ondernemers. Hun klantgerichte aanpak, met de nadruk op eerlijkheid en directe behandeling, maakt hen een ideale partner voor diverse leasebehoeften. 

Elke onderneming is uniek in de ogen van Santander. Daarom zijn hun diensten gericht op het bieden van de meest gunstige leaseovereenkomsten, afgestemd op de individuele situatie van elke klant. 

Hierdoor kunnen verschillende ondernemers financial leasen, denk bijvoorbeeld aan startende ondernemers die een bedrijfswagen nodig hebben; zzp’ers die een vervangende auto zoeken; of mkb’ers en gevestigde bedrijven die hun wagenpark willen uitbreiden.


Voorwaarden Santander

Net als andere kredietverstrekkers hanteert Santander specifieke voorwaarden om te financial leasen. Santander evalueert je bedrijf grondig om de meest geschikte leasevoorwaarden aan te bieden. 

  • BKR: Santander controleert alle rechtsvormen op BKR, waarbij de kredietgeschiedenis van de bestuurder wordt beoordeeld.

  • Aanbetaling: De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van de kredietwaardigheid van de ondernemer.

  • Starters: Belangrijk is dat het bedrijf minimaal een jaar bestaat. Startende ondernemers in hun 2e of 3e jaar kunnen in aanmerking komen voor krediet, mits ze jaarcijfers kunnen tonen.

    Ook moet de ondernemer kunnen aantonen dat het te leasen object een toegevoegde waarde heeft voor de bedrijfsvoering. 

Bij Regeljelease.nl helpen we je om aan deze voorwaarden te voldoen of zoeken we naar alternatieve financieringsmogelijkheden, indien nodig. 

Let op: je kunt niet zelf de bank kiezen voor je financial lease. Wij sturen je aanvraag naar verschillende banken om zo de beste deal voor jou te vinden. 

Neem contact op

Bekijk onze partner banken


Voordelen financial lease bij Regeljelease.nl

Zoek je naar een betrouwbare en voordelige manier om je bedrijfsvoertuig te financial leasen? Benieuwd naar de mogelijkheden van financial lease? Wil je de beste deal voor jouw situatie?

Dan is Regeljelease.nl jouw partner voor een betrouwbare, voordelige en transparante manier van leasen. Ons team biedt deskundige begeleiding gedurende het gehele leaseproces. Van het selecteren van het juiste voertuig tot aan het ondertekenen van de overeenkomst. 

Door onze nauwe samenwerking met Santander kunnen we scherpe en passende leasevoorwaarden voor jou onderhandelen. 

Ons missie is om jouw lease-ervaring zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken, met duidelijke communicatie en persoonlijke service. 


Financial lease regelen

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Regeljelease.nl jou kan helpen bij het financial leasen? 

Wij staan 7 dagen per week klaar om je te adviseren. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Bel naar 085 760 6009, stuur een bericht op Whatsapp of vul ons contactformulier in. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.