• Home
  • Financial Lease voor starters: alles wat je moet weten - Regeljelease.nl

Financial Lease voor starters

Als startende ondernemer kan het kopen van een bedrijfsauto financiële onzekerheden met zich meebrengen. Hierdoor kijken veel ondernemers naar een passende leaseoplossing.

Financial lease is een flexibele manier om in een bedrijfsvoertuig te investeren zonder direct het volledige aankoopbedrag te betalen. Hierdoor kan je als starter (met beperkte financiële middelen) toch in een betrouwbare auto rijden. 

Bovendien kunnen we bij Regeljelease.nl je gewenste voertuig ook regelen zonder het tonen van jaarcijfers of andere financiële bewijsstukken. 

Net begonnen met je bedrijf en heb je een personenauto of bedrijfswagen nodig? Lees hier alles over de voordelen van financial lease voor starters!


Financial Lease voor starters

Financial lease is ideaal voor startende ondernemers die een bedrijfswagen nodig hebben. Je hoeft bij deze zakelijke leasevorm namelijk geen grote investering in één keer te doen, terwijl je wel direct eigenaar van je gewenste voertuig bent (net als bij koop)!

Daarnaast hoef je als starter bij Regeljelease.nl geen jaarcijfers te tonen. De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen zijn:

1) Je hebt een geldig KvK-nummer en Btw-nummer
2) Je hebt geen negatieve BKR-registratie met doorlopende achterstanden

Zo kan je als starter met beperkte financiële middelen toch in een bedrijfsvoertuig investeren zonder in één keer duizenden euro’s te betalen.

Hierdoor hou je op korte termijn geld over voor andere bedrijfsinvesteringen zoals een website of marketingactiviteiten die bijdragen aan de groei van je bedrijf

🗓 Je investering verspreiden over 12 tot 72 maanden

❌ Geen jaarcijfers of andere financiële bewijsstukken nodig

✅ Keuze uit een ruim aanbod aan betrouwbare occasions

Financial Lease zonder jaarcijfers

De meeste leasemaatschappijen vragen startende ondernemers om hun jaarcijfers. Dit houdt in dat het bij dergelijke partijen niet mogelijk is om een voertuig te leasen zonder bewijsstukken die aantonen dat je liquide genoeg bent.  

Bij Regeljelease.nl kan je zonder jaarcijfers wel gewoon een auto financial leasen. Het enige dat we van je vragen zijn je 8-cijferige KvK-nummer en je persoonsgegevens, zodat we: 

  • weten dat je aan de voorwaarden voldoet om überhaupt te kunnen financial leasen.

  • je kunnen vragen om andere documenten zoals een recente bankafschrift, een uittreksel uit het handelsregister of een recente belastingaangifte.

  • kunnen inschatten wat voor auto we kunnen regelen voor je op basis van je behoeften en financiële situatie.

Conclusie:

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om een auto te financial leasen zonder jaarcijfers. Echter, worden wel enkele persoonsgegevens en documenten gevraagd om vast te stellen of je aan de voorwaarden voor financial lease voldoet. Maar ook om een inschatting te maken van de financiële situatie en behoeften van de klant.

Voordelen Financial Lease voor starters

Financial lease kan jou als starter helpen om in je gewenste auto te rijden zonder dat je direct een grote investering hoeft te doen. Hieronder benoemen we een paar voordelen waarom financial lease een goede optie kan zijn voor startende ondernemers.

Conclusie:

Door als startende ondernemer een leaseauto aan te schaffen kan je je investering verspreiden over 12 tot 72 maanden. Bovendien ben je direct eigenaar van de auto en kan je deze op je balans zetten. Zo profiteer je van fiscale voordelen en heb je veel vrijheid als het op je auto aankomt.  

Hoe regel ik een leaseauto bij jullie? 

Bij Regeljelease.nl kan je een betrouwbare occasion leasen in 5 eenvoudige stappen:

STAP 2

Doe een aanvraag op onze website.

STAP 3

Binnen 15 minuten neemt een van onze specialisten contact met je op.

STAP 4

We bespreken je wensen en regelen de goedkeuring bij de bank.

STAP 5

We zorgen ervoor dat alle partijen de overeenkomst tekenen.

Leasen als startende ondernemer 

Financial lease is een uitstekende optie voor startende ondernemers die een bedrijfsvoertuig willen, maar niet over voldoende geld beschikken om het in één keer te kopen of liever niet het risico nemen van een grote investering van duizenden euro’s.

Je kan als starter de investering van je bedrijfsauto namelijk verspreiden over 12 tot  72 maanden. Hierdoor betaal je een vast laag maandbedrag en houdt je op de korte termijn meer geld over voor andere bedrijfsinvesteringen.

Bovendien biedt financial lease meerdere (fiscale) voordelen en ben je ook direct eigenaar van je voertuig. 

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van financial lease? Neem dan hier vrijblijvend contact op met één van onze lease adviseurs. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie. Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.