We hebben 216 auto’s voor je gevonden

De Iveco Daily

De Iveco Daily is een lichte bedrijfswagen, ontworpen en geproduceerd door de Italiaanse fabrikant Iveco. De Daily staat bekend om zijn robuuste bouw en sterke prestaties, met een scala aan modellen die zijn ontworpen om een verscheidenheid aan zakelijke behoeften te dekken. 

Dankzij financial lease is het mogelijk om al in een Iveco Daily te rijden zonder in één keer een groot bedrag te investeren. Deze kosten verspreid je namelijk over een afgesproken periode van 12 tot 72 maanden

Tijdens deze periode betaal je een vast maandbedrag dat je zelf bepaalt. Zo weet je zeker dat het aansluit op jouw situatie en budget, en houd je op korte termijn meer geld over voor andere bedrijfsinvesteringen. 

Bovendien ben je met financial lease vanaf de sleuteloverdracht economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de auto op je balans komt en je kan profiteren van verschillende fiscale voordelen:

Modellen Iveco Daily

De Iveco Daily is beschikbaar in verschillende modellen om aan diverse bedrijfsbehoeften te voldoen. Een paar van deze populaire modellen zijn:

 1. Iveco Daily Van: dit is de standaard versie van de Daily. Een bedrijfswagen die bekend staat om zijn kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Beschikbaar in verschillende lengte en hoogte maten, waardoor je de grootte en laadvermogen kunt kiezen die het beste past bij jouw behoeften.

  Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van de Iveco Daily.

 2. Iveco Daily Chassis Cab: deze variant is ontworpen om aangepast te worden voor verschillende toepassingen, zoals kippers, kranen, koelwagens en meer. Het chassis kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

 3. Iveco Daily Minibus: de minibus is ontworpen om als passagiersvoertuig te dienen. Met verschillende zitmogelijkheden is het ideaal voor taxibedrijven, pendeldiensten en andere organisaties die passagiersvervoer nodig hebben.

 4. Iveco Daily 4x4: deze Daily is ideaal voor off-road omstandigheden en moeilijk terrein met een sterke 4x4-aandrijving en hoge bodemvrijheid.

Bekijk hier ons volledig aanbod Iveco bedrijfswagens.


Generaties Iveco Daily

Sinds de introductie in 1978, is de Iveco Daily voortdurend geëvolueerd om te voldoen aan de veranderende eisen van de markt. Zo heeft de Daily al 3 generaties met ieder nieuwe aanpassingen om het voertuig te verbeteren. 

 • 1e generatie (1978 - 1999): de eerste variant van de Iveco Daily met zijn op een vrachtwagen geïnspireerde chassis.

 • 2e generatie (1999 - 2014): de tweede generatie bracht een nieuw fris en modern ontwerp samen met belangrijke technische updates die de prestaties en het comfort verbeterden.

 • 3e generatie (2014 - heden): deze generatie heeft de traditie van innovatie en evolutie voortgezet en legde de focus op duurzaamheid en efficiëntie zoals onder andere:

 • Verbeteringen aan de motor en het chassis

 • Nieuwe veiligheidsfuncties, zoals ABS en elektronische remkrachtverdeling

 • Verbeterde brandstofefficiëntie

 • Meer eco-technologieën

 • Verhoogd laadvermogen  


Voor- en nadelen Iveco Daily

Net als elke bedrijfswagen heeft de Iveco Daily zijn eigen set van voor- en nadelen die het overwegen waard zijn.

Voordelen

✅ Robuuste bouw en betrouwbaarheid

✅ Breed scala aan modellen om aan verschillende behoeften te voldoen

✅ Hoge laadcapaciteit

✅ Geavanceerde veiligheids- en connectiviteit functies in de nieuwere modellen

Nadelen

❌ Hogere aanschafkosten in vergelijking met sommige concurrenten

❌ Oudere modellen missen sommige van de geavanceerde functies in de nieuwere generaties


Financial leasekosten Iveco Daily

De kosten van het financial leasen van een Iveco Daily zijn afhankelijk van het specifieke model en de gekozen leasetermijn. 

Kortom, hoe jij jouw leasecontract vormgeeft, heeft invloed op het uiteindelijke maandelijkse leasebedrag. Factoren die hier invloed op hebben zijn:

 • Het merk en model auto die je kiest

 • De looptijd

 • De (eventuele) aanbetaling

 • De slottermijn (max. 25% van het aankoopbedrag)

Gebruik onze lease calculator om met een paar klikken jouw verwachte maandbedrag te berekenen!


De 4 financial lease voordelen

Financial lease is voor veel ondernemers een interessante oplossing zonder grote initiële investering een nieuwe bedrijfsauto te kopen. 

Alle ondernemers hebben de mogelijkheid tot een financial lease. Ook startende ondernemers en zzp’ers kunnen gemakkelijk een auto leasen zonder jaarcijfers.

Financial lease biedt een aantal belangrijke voordelen voor bedrijven, waaronder:

1) Je profiteert van fiscale voordelen

Doordat de auto op je balans staat kan je als ondernemer profiteren van fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan BTW-, rente- en investeringsaftrek. Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren voor jouw bedrijf.

2) Je verspreidt de investering

Met financial lease hoef je niet direct een grote som geld te betalen voor de Iveco Daily. Deze kosten verspreid je namelijk over de leasetermijn. Zo houd je op korte termijn meer geld over voor andere zakelijke investeringen. 


3) Je bent economisch eigenaar van de auto

Bij financial lease ben je vanaf de sleuteloverdracht direct economisch eigenaar van de Iveco Daily. Hierdoor profiteer je van verschillende voordelen zoals:

 • Overal rijden met je auto, zelfs in het buitenland

 • De auto bestickeren 

 • Zelf bepalen waar je de auto onderhoudt en verzekert

 • Geen kilometerbeperkingen

4) Bepaal zelf het leasetermijn

Bij financial lease heb je de flexibiliteit om de leasetermijn aan te passen aan jouw behoeften. De leaseperiode ligt vaak tussen de 12 en 72 maanden. 

Let wel op, met een langere leasetermijn zijn de kosten vaak lager dan bij een kortere lease periode. 


Iveco Daily leasen bij Regeljelease.nl

Kortom, financial lease is een aantrekkelijke manier om een Iveco Daily toe te voegen aan jouw werkzaamheden. Met zijn robuuste bouw, veelzijdigheid en betrouwbaarheid, is de Iveco Daily een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame transportoplossing.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.