Volkswagen Caddy Maxi Financial Leasen

Ontdek hier onze betrouwbare Caddy occasions

Volkswagen Caddy Maxi Occasion Leasen

De Volkswagen Caddy Maxi is een verlengde Volkswagen Caddy (standaard). Vaak wordt de Volkswagen Caddy Maxi ook aangeduid als Volkswagen Caddy L2H1. Veel koeriers, maar ook andere professionals die extra ruimte voor lading nodig hebben, kiezen voor de Caddy Maxi.

Daarnaast geniet de VW Caddy Maxi ook veel populariteit, vanwege zijn wendbaarheid in het drukke stadsverkeer en de (rij)comfort.

Zie jij jezelf al een weg banen door de drukke straatjes of heerlijk over de snelweg cruisen in de VW Caddy Maxi?

Bekijk dan hieronder alle Volkswagen Caddy Maxi Lease deals:

Volkswagen Caddy Maxi Afmetingen

De Volkswagen Caddy Maxi is de verlengde versie van een standaard Volkswagen Caddy. Deze verlengde Caddy biedt de oplossing voor ondernemers die in een compacte bus willen rijden met maar liefst 4,2 kuub laadruimte.

Veel professionals zoals koeriers, glazenwassers en dakdekkers kiezen voor deze compacte bus, vanwege zijn comfort en praktische afmetingen.

Je kan een Volkswagen Caddy Occasion bij ons Financial Leasen in 2 verschillende varianten.

  1. De standaard Volkswagen Caddy(L1H1) beschikt over 3.2 m3 laadruimte.

  2. De Caddy Maxi (L2H1), beschikt over 4,2 m3 laadruimte.

De Volkswagen Caddy Maxi is 47 cm langer dan de standaard Volkswagen Caddy. In laadruimte is de Maxi 1,0 m3 groter dan de standaard Volkswagen Caddy.

Mocht je dus extra laadruimte nodig hebben, dan is de Caddy Maxi een perfecte oplossing. Daarnaast zijn zowel de Caddy als de Caddy Maxi uitgerust met bindogen in de vloer, waarmee je lading stevig kunt verankeren.

Met deze bindogen kan je onnodige schade simpel voorkomen

Financial Lease een Volkswagen Caddy Maxi

Regeljelease.nl heeft een ruim aanbod aan Volkswagen Caddy Occasions. Zo kunnen we iedere ondernemer die een praktische Caddy Maxi zoekt helpen aan de juiste bus.

Geen zin om in één keer een investering te doen van minstens €7.950, maar wil je juist besparen op de korte termijn, zodat je geld overhoudt voor investeringen die bijdragen aan bedrijfsgroei?

Neem dan hier contact met ons op voor de Financial Lease mogelijkheden.

✅ Met Financial Lease is het mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Caddy bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Veelgestelde vragen over Volkswagen Caddy Maxi

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Volkswagen Caddy Maxi financial leasen?

De Volkswagen Caddy Maxi is bij Regeljelease.nl al te leasen vanaf 100,00 p/m. Dit betekent dat je als ondernemer super voordelig in een betrouwbare Caddy kunt rijden.

Is de Volkswagen Caddy Maxi leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Volkswagen Caddy Maxi is verkrijgbaar met zowel een dieselmotor als een benzinemotor.

Is de Volkswagen Caddy Maxi een automaat of handgeschakeld?

Je kan kiezen voor een Volkswagen Caddy Maxi met een automatische versnellingsbak, maar ook handgeschakeld hebben we bij regeljelease.nl op voorraad.

Is de Volkswagen Caddy Maxi verkrijgbaar met een dubbele cabine?

De Volkswagen Caddy Maxi is niet beschikbaar met een dubbele cabine. De Caddy is wel beschikbaar als bestelauto, bestelbus en MPV.

Is de Volkswagen Caddy Maxi verkrijgbaar met een enkele cabine?

Ja, de Volkswagen Caddy Maxi is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen (enkele cabine).

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.