Wat is Financial Lease?

Financial lease is een zakelijke leasevorm. Deze manier van leasen maakt het mogelijk om een voertuig aan te schaffen voor je onderneming. Hierdoor profiteer je van een laag maandbedrag en houd je liquiditeit (geld) op de zakelijke rekening.

Je kunt bij regeljelease.nl terecht voor een voertuig naar keuze. Bovendien kan je direct gebruik maken van de (fiscale) voordelen!

→ bekijk hier de voordelen van leasen als (startende) ondernemer

Hoe Financial Lease werkt

Een voertuig is voor veel ondernemers onmisbaar. Daarom leggen we je hier uit hoe Financial Lease werkt, zodat jij straks met je ideale voertuig de weg op kunt!

→ Bekijk hier hoe Financial Lease werkt

Waarom Financial Lease?

Wanneer je een voertuig wil leasen, krijg je te maken met verschillende leasevormen. Het is daarom belangrijk dat je de leasevorm kiest die het best past bij jouw onderneming. Zo is Financial Lease erg aantrekkelijk voor zzp’ers, (startende) ondernemers, maar ook voor mkb’ers.

Direct eigenaar van voertuig

Op het moment dat je de sleutels van je voertuig in ontvangst neemt ben je direct (economisch) eigenaar.

De voordelen hiervan?

  1. Je voertuig staat direct op naam van je onderneming.
  2. Je profiteert van de vele fiscale voordelen.
  3. Je hebt de vrijheid om je voertuig te bestickeren.
  4. Je bent vrij om het voertuig te gebruiken in het buitenland.
  5. Je kan zelf bepalen waar je je onderhoud doet en het voertuig verzekert. Hierdoor betaal je niet standaard te veel, wat dus betekent dat je voordeliger uit bent.

Financial Lease heeft dus een aantal grote (fiscale) voordelen voor jou als ondernemer. Bekijk daarom hier onze voorraad, zodat jij straks in je ideale voertuig rijdt!

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!