We hebben 88 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Ford Kuga

Met financial lease kun je een Ford Kuga aanschaffen zonder het volledige bedrag vooraf te betalen. Deze kosten verspreid je over een leasetermijn van 12 tot 72 maanden. Tijdens deze leaseperiode betaal je een vast maandelijks bedrag. De hoogte van dit bedrag heb je zelf in de hand om de lease zo passend mogelijk te maken voor jouw situatie. 

Tijdens de leaseperiode ben je economisch eigenaar van de Ford Kuga. Dit betekent dat de auto direct op je balans komt te staan en je gebruik kan maken van verschillende fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan BTW-, rente- en investeringsaftrek

Na het einde van de leaseovereenkomst ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Je hebt dan de vrijheid om:

 • De auto te verkopen.

 • De auto in te ruilen voor een andere leaseauto.

 • In de Ford Kuga te blijven rijden.

Financial Lease een Ford

Het financial leasen van een Ford is voor veel ondernemers een aantrekkelijke keuze, vanwege de consistente betrouwbaarheid, luxe comfort en toonaangevende prestaties die Ford modellen leveren. 

Ford biedt een divers aanbod van zowel personenauto’s als bedrijfswagens met unieke eigenschappen die aansluiten op verschillende zakelijke behoeften. 

Ben je op zoek naar een ruime Ford Kuga, of juist een krachtige bedrijfsbus met veel laadcapaciteit? Ford biedt je de mogelijkheid om precies het voertuig te kiezen dat past bij jouw bedrijfsbehoeften. 

Is de Ford Kuga geschikt voor jou?

Elke ondernemer heeft de mogelijkheid om een Ford Kuga te leasen, startende ondernemers en zzp'ers. De Ford Kuga is de perfecte keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een stijlvolle, ruime en krachtige SUV die zich zowel op de snelweg als op ruig terrein thuis voelt. 

De Ford Kuga staat bekend om zijn indrukwekkende brandstofefficiëntie, gecombineerd met de krachtige prestaties die je van een SUV mag verwachten. De auto biedt een ruim en comfortabel interieur, ideaal voor het vervoeren van klanten of medewerkers. De grote bagageruimte is perfect voor vervoer van apparatuur of goederen.

Opties Ford Kuga

Ford biedt verschillende Ford Kuga varianten aan, meestal bestaande uit de volgende modellen:

 • Kugo Zetec: Dit is het instapmodel van de Kuga-reeks. 

 • Kuga Titanium: De Titanium-versie tilt luxe naar een hoger niveau met extra functies en verbeterde techniek.  

 • Kuga ST-Line: De ST-Line is de sportievere versie van de Kuga met onder andere een sportonderstel voor een meer dynamische rijervaring. 

 • Kuga ST-Line X: Dit model is vergelijkbaar met de ST-Line maar dan met nog meer functies. 

 • Kuga Vignale: Dit is het topmodel in de reeks, de Vignale, biedt luxe op zijn best met luxe ontwerp en functionaliteiten voor een extra comfortabele rit. 

Naast deze modellen is de Ford Kuga verkrijgbaar in verschillende aandrijfopties, waaronder benzine, diesel en hybride. 

De voordelen van Financial Lease

Als ondernemer profiteer je van verschillende (fiscale) voordelen. Voor het gemak hebben we een paar op een rij gezet:

 • Vast maandelijks leasebedrag.

 • Investering verspreiden over 12 tot 72 maanden.

 • Direct economisch eigenaar van de auto.

 • Geen kilometerbeperkingen.

 • Vrijheid om de auto te bestickeren.

 • Zelf onderhoud en verzekering bepalen.

 • Verschillende fiscale voordelen.

Fiscale voordelen van Financial Lease

Doordat de auto direct op je balans komt te staan, kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen, waaronder BTW-, rente- en investeringsaftrek. Deze aftrekposten kunnen belangrijke besparingen opleveren voor je bedrijf. 

Leasetermijn Ford Kuga

Het is mogelijk om een leasecontract af te sluiten voor 12 tot 72 maanden. De duur van de leaseovereenkomst bepaal je zelf, zodat het contract het beste aansluit bij jouw situatie. 

De leaseovereenkomst stel je zelf samen aan de hand van een aantal factoren:

 • De looptijd

 • Het merk en model voertuig

 • De (eventuele) aanbetaling

 • De slottermijn (max 25% van het aankoopbedrag)

Wil je alvast een indicatie van het verwachte maandelijkse leasebedrag? Gebruik hiervoor de lease calculator.

Eigenaar van de Ford Kuga

Met financial lease ben je vanaf de sleuteloverdracht direct economisch eigenaar van de Ford Kuga. Dit betekent dat je de auto op je balans kunt zetten en de mogelijkheid hebt om te profiteren van verschillende (fiscale) voordelen. 

Aan het einde van je leasecontract ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Je hebt dan de vrijheid om zelf te beslissen wat je met het voertuig doet. 

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in het financial leasen van een Ford Kuga? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze leaseadviseurs, samen kijken we naar jouw leaseopties. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.