Volkswagen Crafter Dubbele Cabine

De Volkswagen Crafter heeft ook een Dubbele Cabine op de markt. Deze VW Crafter Dubbele Cabine is de ideaal wanneer je personen- en goederenvervoer wil combineren.

De Volkswagen Crafter heeft ruimte voor 5 á 6 inzittenden en laadruimte voor goederen en materiaal.

Veel ondernemers kiezen dan ook voor het Financial Leasen van een Volkswagen Crafter Dubbele Cabine, vanwege zijn veelzijdigheid!

Voordelen Volkswagen Crafter Dubbele Cabine: 

  • ruimte voor 5 á 6 personen

  • tot 10,9m3 laadruimtevolume

  • tot 1545 kg laadgewicht

Benieuwd naar de andere voordelen van een Volkswagen Crafter Dubbele Cabine? Ontdek dan hier waarom veel ondernemers kiezen voor deze populaire bus!

1. Wat is een Volkswagen Crafter met dubbele cabine?

Een Volkswagen Crafter Dubbele Cabine is een grote bestelbus met een extra rij zitplaatsen ten opzichte van een standaard VW Crafter met enkele cabine. Deze Crafter heeft plek voor ruim 5 á 6 volwassenen.

Dit maakt de Volkswagen Crafter Dubbele Cabine handig voor bijvoorbeeld professionals in de bouw en techniek die met meerdere mensen naar een klus toe willen rijden.

De 3 voordelen van een Volkswagen Crafter:

  1. 5 á 6 zitplaatsen ter beschikking

  2. tot maar liefst 10,9m3 laadvolume

  3. comfortabele uitrustingen voor (lange) ritten

Kortom, veel ondernemers die in de bouw & techniek werken, kiezen voor een VW Crafter Dubbele Cabine, omdat er zitplaatsen zijn voor een heel team . Daarnaast is er het laadvermogen maar liefst 1545 kg.

Bovendien kan je besparen op brandstofkosten, omdat je lekker met meerdere personen naar een klus kunt rijden.. 

Volkswagen Transporter Dubbele Cabine

Een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine is ideaal om goederen- en personenvervoer mee te combineren. Naast het carpoolen voor projecten met je collega’s, kan je de praktische VW Transporter ook inzetten voor leuke uitjes met vrienden en/of familie.

Daarnaast heb je nog ruimte voor benodigde materialen (4,0m3 laadruimte). Kortom: een handige bestelbus voor je transport!

Als je niet extra plek nodig hebt voor inzittenden en maximale laadruimte nodig hebt, dan is een Volkswagen Crafter met enkele cabine de ideale oplossing.

2. Belangrijkste Aandachtspunten Volkswagen Crafter Dubbele Cabine?

Je wil straks natuurlijk rijden in een VW Crafter dubbele cabine die aan je eisen voldoet. Daarom is het belangrijk om allereerst je behoeften in kaart te brengen, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken!

3 belangrijke aandachtspunten Volkswagen Crafter Dubbele Cabine:

  1. Laadruimte: Bepaal allereerst wat je wil vervoeren in je Volkswagen Crafter Dubbele Cabine. Zodra je dit weet, kan je een schatting maken van de benodigde laadruimte en het aantal zitplaatsen.

  2. Verbruik: Het verbruik van een Volkswagen Crafter Dubbele Cabine kan verschillen per variant. Door hier extra aandacht aan te geven, kan je voorkomen dat je straks te veel uitgeeft aan brandstof.

  3. Luxe: Als ondernemer ga je waarschijnlijk veel tijd spenderen in je Volkswagen Crafter. Daarom is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan zaken als beenruimte, aanwezigheid van airco en op de kwaliteit van het interieur te letten.

Voor vragen of advies over het uitzoeken van de juiste Crafter kan je goed bij ons terecht. Neem gerust hier contact met ons op.

3. VW Crafter Dubbele Cabine Financial Lease

Bij Regeljelease.nl hebben we rijklare Volkswagen Crafter Dubbele Cabine occasions op voorraad. Dit betekent dat je iedere dag bij ons terecht kan voor advies voor je gewenste Transporter Dubbele Cabine en gemiddeld binnen 72 uur de weg op kan!

Bekijk hier onze lease voorraad Volkswagen Transporter Dubbele Cabines

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.