Mercedes Sprinter Dubbele Cabine

Wil jij personen- en goederenvervoer met elkaar combineren? Dan is een Mercedes Sprinter met Dubbele Cabine wat je nodig hebt! De Sprinter is de grootste bus van Mercedes en tevens een van de populairste voertuigen in zijn klasse!

Veel ondernemers kiezen dan ook voor deze Dubbele Cabine Sprinter, vanwege zijn veelzijdigheid en praktische afmetingen. 

Voordelen Mercedes Sprinter Dubbele Cabine: 

  • tot maar liefst 7 zitplaatsen

  • eenvoudig personen en goederen vervoeren

  • techniek, comfort en een fantastische techniek


Benieuwd naar de voordelen van een Mercedes Sprinter dubbele cabine? Ontdek het allemaal hier!

1. Wat is een Mercedes Sprinter dubbele cabine?

Een Mercedes Sprinter Dubbele Cabine (afgekort DC) is een bestelbus met een extra rij zitplaatsen (ten opzichte van Enkele Cabine). Dit maakt een Sprinter met Dubbele Cabine handig voor ondernemers die zowel personen als goederen willen vervoeren.

De Mercedes Sprinter Dubbele Cabine is uitgerust met:

  1. een extra rij zitplaatsen (tot 7 personen)

  2. zeeën aan laadruimte voor goederen

  3. comfortabele stoelen en handige functionaliteiten

Veel ondernemers die in de bouw en techniek werken, kiezen voor een Sprinter Dubbele Cabine, omdat er zitplaatsen zijn voor een heel team (7-personen). Daarnaast is er een laadvermogen aanwezig tot wel 1040 kilogram.

Ook kan je besparen op brandstofkosten, omdat je niet met meerdere bussen naar een klus hoeft te rijden.

Mercedes Sprinter Dubbele Cabine 7 personen

Een Mercedes Sprinter Dubbele Cabine 7 personen (ook wel personenbus) is geschikt voor zowel zakelijk als privé. Naast het carpoolen voor projecten met je collega’s, kan je de handige Sprinter ook inzetten voor leuke roadtrips, wintersport of een familie uitje naar een pretpark.Daarnaast heb je nog zeeën aan ruimte voor bagage of ander materiaal. De Mercedes Sprinter Dubbele Cabine 7 personen heeft simpelweg alles om met een grote groep van A naar B te gaan!
Als je niet van plan bent om personen te vervoeren en maximale laadruimte nodig hebt, dan is een Mercedes Sprinter Enkele Cabine de ideale oplossing.

Conclusie: een Mercedes Sprinter Dubbele Cabine is ideaal voor zowel personen- als goederenvervoer, terwijl de enkele cabine carrosserie zich perfect leent voor uitsluitend goederen.3. Aandachtspunten Mercedes Sprinter Dubbele Cabine?

Je wil rijden in een Sprinter Dubbele Cabine die past bij jouw situatie. Daarom is het belangrijk om je behoeften in kaart te brengen, zodat je straks niet baalt van je keuze …

3 aandachtspunten tijdens het selectieproces van Mercedes Sprinter Dubbele Cabine:

  • Laadruimte: Breng eerst in kaart wat je precies gaat vervoeren. Zodra je dit weet, kan je ook een inschatting maken van de benodigde laadruimte / zitplaatsen. Nu kan je je focus leggen op specifieke Mercedes Sprinters.

  • Verbruik: Het verbruik kan per Mercedes Sprinter model verschillen. Door hier goed op te letten, kan je jezelf vele euro’s besparen op brandstof.

  • Luxe: Als ondernemer ga je waarschijnlijk veel tijd spenderen in je bus. Daarom is het belangrijk om op zaken als beenruimte, aanwezigheid van airco en kwaliteit interieur te letten.

4. Mercedes Sprinter Dubbele Cabine Financial Lease

Bij Regeljelease.nl hebben we Mercedes Sprinter dubbele cabine occasions op voorraad. Dit betekent zelfs dat je iedere dag bij ons terecht kan voor advies over je gewenste Sprinter Dubbele Cabine.

Bekijk hier onze lease voorraad Mercedes Sprinter Dubbele CabinesHulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.