Renault Master L3H2

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van Renault. Dit maakt de Master erg populair onder koeriers, vanwege de zeeën aan nuttige laadruimte. Bovendien is de Renault Master L3H2 beschikbaar met voorwielaandrijving en achterwielaandrijving.

Benieuwd naar de vele andere (fiscale) voordelen van een Renault Master l3h2? Lees dan deze pagina!

  • L staat voor Lengte van de Master

  • H staat voor Hoogte van de Master

  • Getallen achter de L en H nemen toe met iedere verlenging en/of verhoging

Renault Master l3h2 afmetingen

De Renault Master l3h2 biedt vele voordelen voor ondernemers die veel goederen moeten vervoeren. Dit betekent dat er bij de Master l3h2 met voorwielaandrijving ruim 12,5 m3 laadvolume is en bij de Renault Master l3h2 met achterwielaandrijving 11,8 m3

Dit staat gelijk aan ongeveer 4 europallets.

Een Renault Master l3h2 is twee keer verlengd en één keer verhoogd. Belangrijk om te weten is dat de afmetingen van een l3h2 bus vaak verschillen per merk en model. 

Voor je beeldvorming heeft een Master l3h2 voorwielaandrijving 12,5 m3 laadvolume, terwijl een Renault Master achterwielaandrijving l3h2 11,8 m3 beschikbaar heeft.

Wil je meer informatie over het aflezen van de afmetingen van een l3h2 bus? Lees dan deze pagina.

Laadruimte Renault Master l3h2

De Renault Master behoort tot de zogenoemde grote bussen en heeft het meeste laadruimte beschikbaar van alle Renault bedrijfswagens. Zo heeft de Master maar liefst 14 varianten, wat je ook terugziet in de verschillen in aanwezige laadruimte.

De Master l3h2 (voorwielaandrijving) heeft bijvoorbeeld 12,5 m3 laadvolume beschikbaar, terwijl de Master l1h1 op 7,8 m3 laadvolume zit.

De grootste Master l4h3 heeft zelfs 15,8 m3 laadvolume en behoort zelfs tot een van de grootste bussen op de Nederlandse markt!

Renault Master l3h2 financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om als ondernemer een Renault Master l3h2 te financial leasen. Wij hebben een groot aanbod aan jong gebruikte Renault Masters. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse andere Masters zoals een Renault Master l1h1, Renault Master l2h2 of een Renault Master l3h2!

Wil jij rijden in een grote Renault Master zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen en profiteert van vele (fiscale) voordelen? Neem dan hier direct contact op met een van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je alles over de mogelijkheden van het leasen van een Renault Master.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.