Renault Master L2H2

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van het Franse automerk. Dit maakt de Master erg populair onder koeriers die veel laadruimte nodig hebben. De Renault Master l2h2 is verkrijgbaar met voorwielaandrijving en is zowel verlengd als verhoogd.

Wil jij meer weten over een Renault Master l2h2? Lees dan deze pagina!

  • L staat voor Lengte van de Master

  • H staat voor Hoogte van de Master

  • Getallen achter de L en H nemen toe met iedere verlenging en/of verhoging

Renault Master l2h2 afmetingen

De Renault Master l2h2 bus is vanwege zijn afmetingen erg populair onder koerierswinkeliers en vakmensen. Zo heb je maar liefst 10,3 m3 laadvolume, wat betekent dat je ruim 3 europallets erin kwijt kunt.  

De Master l2h2 is verkrijgbaar met voorwielaandrijving, terwijl de Master L3 en L4 modellen ook beschikbaar zijn met achterwielaandrijving voor de zwaardere lasten.

Een Renault Master l2h2 is één keer verlengd en één keer verhoogd. Belangrijk om te weten is dat de afmetingen van een l2h2 bus vaak verschillen per merk en model. 

Voor je beeldvorming heeft een Master l2h2 10,3 m3 laadvolume, terwijl een Volkswagen Transporter l3h2 9,3 m3 beschikbaar heeft. Kortom, een specifieke L/H-combinatie zoals l2h2 staat niet voor specifieke afmetingen.

Wil je weten hoe dit precies zit met l2h2 bussen?

Lees dan deze pagina

Hieronder de afmetingen van de buitenkant van een Renault Master l2h2:

Variant Lengte voertuig Hoogte voertuig Laadvolume in m3
Renault Master L2H2 VWA 555 cm 250 cm 10,3

De Renault Master l2h2 (2010-heden) is 2,50 meter hoog en 5,55 meter lang. Toch is deze Master l2h2 voor een grote bus erg wendbaar en kan je eenvoudig inparkeren met deze bus. Wil je meer weten over de kenmerken van een Renault Master l2h2? Bekijk dan hier onze voorraadpagina.

De Master heeft het meeste laadruimte beschikbaar van alle Renault bedrijfswagens. Zo heeft de Renault Master heeft maar liefst 14 varianten, wat je ook terugziet in de aanwezige laadruimte.

De Master l2h2 met voorwielaandrijving heeft bijvoorbeeld 10,3 m3 laadvolume beschikbaar, terwijl de Master l1h1 op 7,8 m3 laadvolume zit.

De grootste Master l4h3 heeft zelfs 15,8 m3 laadvolume beschikbaar! 

Renault Master L2H2 financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan jij als ondernemer een Renault Master L2H2 financial leasen voor je bedrijf

Gregory

Wil je ons spreken? Bel 085 7606 009 of WhatsApp mij je vraag.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.