Opel Movano L1H1

opel-movano

De Opel Movano is de grootste bus van alle Opel bedrijfswagens. Vanwege de aanwezige laadruimte is de Movano dan ook enorm populair onder koeriers en vakmensen die veel (grote) lading moeten vervoeren.

De Opel Movano is door de jaren heen in verschillende uitvoeringen op de markt verschenen, waaronder het standaardformaat: Opel Movano l1h1

Kenmerken Opel Movano l1h1:

  • Maar liefst 10,3 kuub laadruimte

  • Functionele én comfortabele cabine

  • Zowel lease als koop mogelijk

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Opel Movano l1h1 of wil je juist de afmetingen van deze betrouwbare Opel bus weten? Dan zit je op deze pagina helemaal goed!

Opel Movano l1h1 afmetingen

opel-movano-afmetingen


Het standaardformaat van de grootste Opel bedrijfswagen is de Opel Movano l1h1. Belangrijk om te weten is dat we bij het aflezen van L/H-combinaties goed moeten letten op het bouwjaar en de type aandrijving. Per model kunnen er namelijk verschillen zitten in de afmetingen. 

De Opel Movano l1h1 is de kleinste Opel Movano op de markt. Deze bestelbus heeft een lengte van 504,8 cm en een hoogte van 170 cm. Het laadvolume van de L1H1 is 7,8 m3.

Ontdek in de tabel hieronder de afmetingen van een Opel Movano L1H1:

Opel Movano l1h1 L1/H1
Wielbasis (mm) 3000
Lengte achteroverbouw (mm) 1015
Lengte voertuig (mm) 4963
Lengte laadruimte (mm) 2670
Breedte laadruimte (mm) 1870
Tussen de wielkasten (mm) 1422
Hoogte laadruimte (mm) 1662
Hoogte voertuig (mm) 2254
Laadvolume (m3) 8
Daklast (kg) 150

Opel Movano L1H1 laadruimte

opel-movano-l1h1


De Opel Movano l1h1 is de meest compacte bus van Movano met 7,8 m3 laadruimte. Deze ruimte is 176,50 cm breed en 170,00 cm hoog. Denk je dat dit niet voldoende is of juist te groot?

Bekijk dan de grotere Opel Movano bussen of de Opel Vivaro bestelbussen.

Zie hier de andere bestelbussen van Opel:

  • Opel Combo (kleinste Opel bedrijfswagen)

  • Opel Vivaro (compacte Opel bedrijfswagen)

  • Opel Movano (grote Opel bedrijfswagen)

Opel Movano l1h1 financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om verschillende L/H-combinaties van de Opel Movano te financial leasen, waaronder de Opel Movano l1h1. Bekijk hier onze voorraad rijklare Opel Movano bedrijfsbussen.

Wil jij binnenkort wegrijden in een praktische Opel Movano zonder dat je in één keer een grote investering hoeft te doen, terwijl je ook nog profiteert van fiscale voordelen? 

Neem dan hier contact op met één van onze specialisten - binnen 15 minuten weet je alles over de mogelijkheden van het leasen van een Opel Movano!


Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.