Bedrijfsbussen speciaal voor schoonmaakbedrijven

Bedrijfsbussen speciaal voor schoonmaakbedrijven

Bedrijfsbussen speciaal voor schoonmaakbedrijven

Ben jij op zoek naar een betrouwbare bus om te leasen voor je schoonmaakbedrijf?

Dan kunnen wij van Regeljelease.nl je zeker verder helpen! De schoonmaakbranche is qua werkzaamheden vrij divers. Waar de een bejaarden- en studentenwoningen reinigt, focust de ander zich weer op het blinkend schoonmaken van ramen.

Dit betekent dat de ideale bedrijfsbus voor jouw schoonmaakbedrijf afhankelijk is van de werkzaamheden die je verricht.

Waar moet ik als schoonmaakbedrijf op letten bij een bedrijfsbus?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare bus voor je schoonmaakbedrijf, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. 

Denk hierbij aan:

  1. De bedrijfswageninrichting (laadruimte). Zodra je weet wat voor schoonmaakmiddelen en ander materiaal je moet vervoeren, kan je pas bepalen wat de meest ideale afmetingen van je bus zijn.

  2. De schoonmaakwerkzaamheden. Heb je op dagelijkse basis bijvoorbeeld een aanhangwagen met hogedrukspuit nodig of ben je juist veel aan het glazenwassen in de nabije omgeving?

    Dit soort informatie is doorslaggevend om een weloverwogen keuze te maken.


  3. De functionaliteiten. Als je veel tijd doorbrengt in je bus, is een stukje comfort natuurlijk geen ‘overbodig luxe’. Denk aan airco tijdens de warme zomerdagen, geen ellenlange zoektochten, omdat je gewoon een navigatie- en multimediasysteem hebt.

Type bestelbussen

Compact

Vanaf 100,- per maand

Middelgroot

Vanaf 120,- per maand

Groot

Vanaf 175,- per maand

De populairste bedrijfsbussen voor schoonmakers

Peugeot Partner - compacte bus

De Peugeot Partner is een compacte bedrijfsbus, die vooral veel populariteit geniet onder glazenwassers. Dit heeft deels te doen met de vrij lage instapprijs, maar voornamelijk met de mogelijkheden die de Partner biedt. Bovendien is de Peugeot Partner is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, om optimaal in te kunnen spelen op de behoeften van ondernemers.

Bekijk hier onze voorraad

opel-vivarokopie

Opel Vivaro - Middelgrote bus

De Opel Vivaro is uitermate geschikt voor ondernemers die mobiel moeten zijn en tegelijkertijd ruimte nodig hebben voor schoonmaakmateriaal. Zo biedt het interieur van de Vivaro allerlei slimme oplossingen om meer lading te vervoeren. Daarnaast maakt het interieur deze bus tot een geschikte werkplaats. Je kunt bijvoorbeeld een stoel platleggen om deze te gebruiken als tafel. Handig toch?

Zeker een aanrader. Het totale laadvermogen is namelijk ruim 1400 kg en het laadvolume maar liefst 6.6 liter.

Bekijk hier onze voorraad 

Fiat Ducato - grote bus

Moet jij veel materiaal meenemen naar je schoonmaakklussen? Dan is een Fiat Ducato zeker het overwegen waard. Deze praktische bus beschikt namelijk over een ruime laadbak en kan tot maar liefst 2200 kilogram vervoeren. Bovendien heb je de keuze uit vier verschillende motoren en is de Ducato laag in verbruik.

Hierdoor bespaar je op brandstofkosten.

Bekijk
hier onze voorraad

FAQ

Ik ben een startende ZZP’er in de schoonmaakindustrie. Kan ik ook gebruik maken van Financial Lease?

Ja, Wat Financial Lease juist zo populair maakt is de toegankelijkheid voor (startende) ondernemers met een schoonmaakbedrijf. Zo kan je zelfs leasen zonder jaarcijfers. Uiteraard moet de investering wel in verhouding staan met de (verwachte) bedrijfsresultaten van jouw onderneming.

Is het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting inbegrepen bij Financial Lease?

Bij Financial Lease heb je de keuzevrijheid waar je je verzekering afsluit en naar welke garage je gaat voor onderhoud. Bovendien bieden wij de mogelijkheid aan om een verzekering af te sluiten bij onze verzekeringspartner. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf.

Ben ik de eigenaar van de bedrijfsbus?

Op het moment dat het leasecontract is ondertekend, ben jij direct economisch eigenaar van de bedrijfsbus. Dit betekent dat het voertuig direct op jouw bedrijfsnaam komt te staan. De leasemaatschappij blijft gedurende de looptijd van het financial leasecontract de juridische eigenaar van de bestelbus. Zie de bus dus als onderpand. Zodra het leasecontract is afgelopen en alle termijnen zijn betaald, word je volledig eigenaar en hoef je het bus dus niet meer in te leveren!

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!