Vacatures Groningen

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het sollicitatieprocess bij Regeljelease.nl eruit?

Wanneer je solliciteert bij Regeljelease.nl, wordt je CV en motivatie gescreend. Vervolgens bespreken wij intern onze bevindingen en kijken we of je in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek.

Als er op basis van je sollicitatie en het daaropvolgende telefonische gesprek een match is, nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een vervolggesprek.

In dit gesprek bespreken we je ambities en testen we je kennis en vaardigheden. Als hieruit blijkt dat jouw ambities en soft skills aansluiten op de functie, dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat voor type vacatures hebben jullie openstaan?

De vacatures die wij open hebben staan zijn altijd gericht op marketing- en sales of gerelateerd aan deze disciplines. Denk aan functies zoals SEO copywriter, DTP-er, videograaf, fotograaf, sales medewerker, CRO specialist.

Daarnaast staan we altijd open voor ‘open sollicitaties’.

Bouw ik ook een pensioen op?

Je bouwt bij ons een pensioen op van 10% van het bruto jaarsalaris dat vergoed wordt door het bedrijf. Deze regeling geldt voor alle werknemers van Nederland.

Worden reiskosten vergoed?

- In Nederland worden de reiskosten wel vergoed, met 21 cent per kilometer.

- In Curaçao worden de reiskosten niet vergoed. De reiskosten vergoeding die we in Nederland kennen bestaat niet op Curaçao.

Welke documenten moet ik aanleveren om te solliciteren?

Om een goed beeld te krijgen van jou als specialist is het belangrijk dat je jouw motivatie en CV met ons deelt. Op basis van deze gegevens bepalen we of je past binnen het team van Regeljelease.nl.

Als je daarnaast een portfolio of eerder succesvolle cases met ons kunt delen dan is dat natuurlijk perfect!

Werk ik vanuit huis of op kantoor?

Bij het behalen van je doelen is het in overleg mogelijk om één dag per week thuis te werken, maar werken vanuit kantoor is gewenst.

Hoeveel ga ik verdienen bij Regeljelease.nl?

Afhankelijk van je ervaring, kennis en specialisme krijg je bij ons een aantrekkelijk salaris. Het salaris op Curaçao zal worden uitgekeerd in Antilliaanse guldens (Nafl).