Top 5 populairste zakenauto’s in 2021

Ben je op zoek naar een auto voor je onderneming, maar twijfel je nog over een aantal zaken? Dan ben je écht niet de enige. Er is tegenwoordig namelijk zoveel aanbod op de automarkt.

Dit maakt dat je door de bomen het bos niet meer ziet...

Om het voor jou makkelijker te maken, hebben we daarom een top 5 gemaakt van de meest populaire zakenauto’s in 2021.

1. Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf mag niet ontbreken in de top 5 zakenauto’s van 2021. De Golf is namelijk al jarenlang het meest verkochte model van Volkswagen, wat eenvoudig te verklaren is.

Zo is de compacte middenklassenauto uitgerust met vele functionaliteiten en leverbaar in verschillende uitvoeringen.

De Duitse autogigant produceert de
Volkswagen Golf als Hatchback (3 of 5 deurs), maar ook als stationwagen, SUV en cabriolet. Daarnaast heb je nog de keuze uit voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Bekijk hier onze Volkswagen Golf’s

2. Volkswagen Polo

De Polo is het tweede model van de Duitse autogigant die hoge ogen gooit op deze lijst. De reden hiervan is makkelijk te verklaren:  de Volkswagen Polo is een begrip op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit heeft alles te doen met zijn uitstekende techniek, hoge comfort en voordelige prijs. 

Zelfs door gerenommeerde vakbladen wordt de Polo geroemd, vanwege zijn hoge kwaliteit en relatief lage kostprijs per kilometer. Zo is de Volkswagen Polo door de vakjury uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2020!

Bekijk hier onze Volkswagen Polo’s

3. Volvo V60

De Volvo V60 heeft alle functionaliteiten die je van een representatieve zakenauto mag verwachten. Noem het een knap staaltje Scandinavisch vakmanschap. Zo is de V60 uitgerust met slimme technologie, een tijdloos design en veel rijcomfort.

Ben je dus op zoek naar een auto die werk en privé naadloos op elkaar laat aansluiten? Dan is deze stationwagen misschien wel wat voor jou! 

Bekijk hier onze voorraad Volvo V60 (benzine- en dieselmotor)

4. Opel Astra

De Opel Astra is een compacte middenklassenauto, die goed in de smaak valt bij ondernemers. Sinds de introductie van het voertuig (1991) zijn er meer dan 10.000.000 Astra’s van de band gerold. 

Dit maakt de Astra de succesvolste Opel aller tijden

Het model is beschikbaar als hatchback, stationwagen en sedan. Bovendien is elke carrosserie uitgerust met verschillende opties. Dit maakt de Opel Astra een geschikte oplossing voor ondernemers met specifieke behoeften.

Bekijk hier onze Opel Astra’s

5. Renault Clio

De Renault Clio won in 1991 en 2006 de prijs ‘auto van het jaar’. Met deze welbekende Clio bracht de Franse autofabrikant namelijk een zuinige, maar tegelijkertijd compacte auto op de markt.

Deze compactheid maakt de Renault Clio dan ook een veel gebruikte auto in het stadsverkeer, vanwege zijn kleine afmetingen.

Bekijk hier onze voorraad Renault Clio’s

Bonus: Nissan Qashqai

Regeljelease.nl is van mening dat de Nissan Qashqai een plek in de lijst met zakelijke auto’s van 2021 verdient. Daarom hebben we onze top 5 uitgebreid met de Nissan Qashqai. De Qashqai is namelijk uitgerust met:

  • slimme opbergruimtes;
  • 100% rijcomfort;
  • technologische handigheidjes.

De Nissan Qashqai, die zijn naam te danken heeft aan het Qashqai volk uit Iran, is een betrouwbaar voertuig. Mocht je dus op zoek zijn naar een dynamische auto voor je onderneming, dan is de Nissan Qashqai een goede keuze!

Bekijk hier onze voorraad Nissan Qashqai

Op zoek naar een zakelijke auto om te financial leasen? Neem dan hier contact met ons op of bekijk onze voorraad.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!