Bedrijfsbussen speciaal voor stukadoors

Ben jij op zoek naar een bedrijfsbus om te leasen speciaal voor je stukadoorsbedrijf?

Wij van Regeljelease.nl helpen je graag aan een betrouwbare bus! Als Stukadoor is het belangrijk dat je voldoende ruimte hebt voor het opslaan van materiaal, maar je wil natuurlijk ook een representatieve bus.

Daarom laten wij op deze pagina een unieke selectie bussen voor stukadoors zien, die allemaal rijklaar zijn en passen bij bij de werkzaamheden van een stukadoor.

Waar moet ik als Stukadoor op letten bij een bedrijfsbus?

Als stukadoor heb je een bus nodig die tegen een stootje kan. Je vervoert namelijk dagelijks zware, stoffige zakken pleistermortel, maar ook ander materiaal zoals ladders en emmers met gereedschap. Daarom is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. 

Denk hierbij aan:

  1. De businrichting (laadruimte). Zodra je weet wat voor werkzaamheden je gaat verrichten en wat je aan materiaal en/of personen moet vervoeren, kan je pas bepalen wat voor bus je nodig hebt (afmetingen, cabines, inrichting).

  2. De stucwerkzaamheden. Heb je op dagelijkse basis veel materiaal om te vervoeren zoals een kamersteiger of pleistermortel? Zodra je deze informatie hebt ingewonnen kan je een weloverwogen keuze maken.

  3. De comfort. Als je veel tijd doorbrengt in je bus, is het belangrijk dat je comfort ervaart. Denk aan een verkoelende airco tijdens de warme zomerdagen, een navigatiesysteem voor klusjes op onbekende locaties of bijvoorbeeld  een heerlijke stoelverwarming.

De Populairste bussen voor stukadoors

Volkswagen Transporter - middelgrote bus

De Volkswagen Transporter is een middenklasse bedrijfswagen, die veel populariteit geniet onder stukadoors. Zo biedt deze luxe bedrijfsauto van Volkswagen ruimte voor een kamersteiger, werkgereedschap en materiaal om het klusje te klaren.

Bekijk hier onze voorraad Volkswagen Transporter

mercedes-sprinter

Mercedes Sprinter - grote bus

Je kan als stukadoor ook prima kiezen voor een grote bus. Vooral de Mercedes Sprinter biedt hierin meerdere opties waardoor je efficiënt je werk kunt verrichten. Zo ervaar je veel comfort in deze betrouwbare bus, maar geniet je ook van zeeën aan laadruimte.

Bekijk hier onze voorraad Mercedes Sprinter

Mercedes Vito - middelgrote bus

Ben je juist op zoek naar een combinatie van mobiliteit en laadruimte? Dan is de middenklasse bedrijfswagen van Mercedes perfect voor jouw stukadoorsbedrijf. Met tot maar liefst 6,6 kuub laadruimte heb je voldoende plek om een kamersteiger en ander materiaal op te slaan.

Bekijk hier onze voorraad Mercedes Sprinter

FAQ

Ik ben een startende ZZP’er Stukadoor, kan ik ook gebruik maken van Financial Lease?

Ja, Wat Financial Lease juist zo populair maakt is de toegankelijkheid voor (startende) ondernemers met een stukadoorsbedrijf. Zo kan je zelfs financial leasen zonder jaarcijfers. Uiteraard moet de investering wel in verhouding staan met de (verwachte) bedrijfsresultaten van je bedrijf.

Is het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting inbegrepen bij Financial Lease?

Bij Financial Lease heb je de keuzevrijheid om te bepalen waar je je verzekering afsluit en naar welke garage je gaat voor onderhoud. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om een verzekering af te sluiten bij onze verzekeringspartner. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf.

Ben ik de eigenaar van de bedrijfsbus?

Op het moment dat het leasecontract is ondertekend, ben jij direct economisch eigenaar van de bedrijfsbus. Dit betekent dat het voertuig direct op jouw bedrijfsnaam komt te staan. De leasemaatschappij blijft gedurende de looptijd van het financial leasecontract de juridische eigenaar van de bestelbus. Zie de bus dus als onderpand. Zodra het leasecontract is afgelopen en alle termijnen zijn betaald, word je volledig eigenaar en hoef je het bus dus niet meer in te leveren!

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!