Hoe bepaal je met Financial Lease je maandelijkse leasebedrag?

Als je overweegt om voor een Financial Lease te gaan, wil je natuurlijk weten wat je per maand gaat betalen. Dit kan de doorslaggevende factor zijn om te kiezen voor leasen óf om toch te kopen.

Daarom leggen we je in deze blog precies uit hoe je je maandbedrag met Financial Lease bepaalt en welke gegevens je hiervoor nodig hebt.

Tenslotte leggen we je uit hoe je met onze lease calculator op een snelle manier kan berekenen wat je maandbedrag is. Maar laten we allereerst de 4 financiële criteria op een rijtje zetten op basis waarvan je maandelijkse investering wordt bepaald:

1. Aanschafprijs bedrijfswagen

De eerste stap is bepalen welke bedrijfswagen je wilt rijden. Vervolgens noteer je de aanschafprijs van dit voertuig.

2. Aanbetaling

Je kan er als ondernemer voor kiezen om een aanbetaling te doen. Dit betekent dat je voorafgaand aan het leasecontract een x-bedrag betaalt. Het voordeel hiervan is dat de aanbetaling direct in mindering wordt gebracht op het maandelijkse leasebedrag.

3. Slottermijn

Het slottermijn is het bedrag dat aan het einde van een leasecontract nog openstaat. Je mag dit bedrag op maximaal 25% van de aanschafprijs zetten.

4. Looptijd

Wat Financial Lease vooral aantrekkelijk maakt zijn de maandtermijnen waarbinnen je kan betalen. De volgende maandtermijnen zijn mogelijk bij Financial Lease:

  • 12 maanden
  • 24 maanden
  • 36 maanden
  • 48 maanden
  • 60 maanden
  • 72 maanden
  • 84 maanden

5. Eenvoudige berekening maken met lease calculator

Om calculatiefouten te voorkomen en zo snel mogelijk je maandbedrag te achterhalen, hebben wij aan onze website een lease calculator toegevoegd. Hiermee kun je door het invullen van je (financiële) gegevens direct informatie inwinnen over het maandelijkse leasebedrag.

Zodra je jouw persoonlijke gegevens bij stap 3 van de calculator hebt ingevuld, nemen wij binnen een half uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bepaal hier je maandbedrag voor het leasen van je ideale bedrijfsauto!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Inhoudsopgave

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!