De 10 populairste bedrijfswagens van 2020

De 10 populairste bedrijfswagens van 2020

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of vooral gewoon benieuwd naar welke je het meeste tegenkomt op de weg? In deze blog hebben we de 10 populairste bedrijfswagens van 2020 voor je op een rijtje gezet. Zo kun je even wat inspiratie opdoen voor je zoektocht naar je droomauto!

In 2020 zijn dit de 10 meest populaire bedrijfswagens:

1. Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een bezorgwagen, maar deze hoort zeker in de top 10 van beste bedrijfswagens. Er zijn inmiddels drie generaties van verschenen en de wagen is in meerdere maten verkrijgbaar.

Het interieur van de Opel Vivaro maakt de auto tot een geschikte werkplek. Zo kun je bijvoorbeeld een stoel platleggen en direct gebruiken als tafel. Het totale laadvermogen is 1400 kilogram en het laadvolume is 6.6. Het is dus een aanrader voor mensen die veel moeten vervoeren.

2. Renault Trafic

De Renault Trafic is voor veel ondernemers geschikt, zoals vakmannen die werkzaam zijn in de bouw. Deze bedrijfswagen is zowel beschikbaar met een enkele en dubbele cabine, dus dat is handig voor grote klussen waar je met meer personen tegelijk naar toe moet.

3. Ford Transit

Van de Ford Transit zijn er al meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht, dus een top 10 is niet compleet zonder deze wagen. Deze bedrijfswagen heeft de laatste periode flinke evoluties ondergaan, want de nieuwste variant is een grote verbetering ten opzichte van de vorige, bijvoorbeeld door het netjes afgewerkte uiterlijk.

De Ford Transit is door de grote laadruimte uiterst geschikt voor beroepen waarbij materiaal vervoerd moet worden, zoals schilders. Er zijn bijvoorbeeld punten in de laadruimte waaraan je je materialen vast kunt maken.

4. Peugeot Partner

In tegenstelling tot de anderen in dit lijstje, is dit juist een compacte bedrijfswagen. Dit kleinere model heeft vier deuren. Toch hoef je niet te twijfelen over het laadvermogen, want voor veel ondernemers is deze groot genoeg. De Peugeot Partner is vooral populair bij starters, omdat de instapprijs lager is dan gemiddeld.

5. Fiat Doblo

De Fiat Doblo is een model dat al wat langer bestaat. De reden dat hij toch in deze top 10 staat, is dat de techniek simpelweg heel goed in elkaar zit. Wat betreft lengte van de laadruimte is deze te vergelijken met de gemiddelde bestelbus. De breedte valt wel op, want deze is een ruime 170 centimeter.

6. Volkswagen Caddy

Deze auto heeft een compact design en is geschikt als bestelwagen. De laadruimte heeft een grootte van 225 centimeter. Het voordeel is dat je veel keuzes hebt om deze auto naar wens te maken. Deze kun je dus makkelijk afstemmen op je budget en behoeften.

7. Volkswagen Transporter

Dit is de meest verkochte bedrijfswagen aller tijden. Deze wagen staat erom bekend dat hij extreem zuinig is. Ook het grote laadvermogen van 1330 kilogram is een voordeel.

8. Mercedes-Benz Vito

Iedere variant van deze bedrijfswagen heeft een dieselmotor, kortom: energiezuinig dus. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze auto aan te passen aan jouw wensen. zo kun je bijvoorbeeld een extra cabine toevoegen. Dat is extra handig wanneer je regelmatig met meerdere mensen in de bedrijfswagen zit. Het design ziet er bovendien erg netjes en verzorgd uit.

9. Mercedes-Benz Sprinter

Van deze wagen bestaan wel 1700 varianten en er zijn 600 verschillende opties. Je kan dus echt spreken van maatwerk en je kunt deze bestelwagen volledig aanpassen aan jouw wensen. Wat ook speciaal is, is dat er nieuwe connectiviteitsoplossingen zijn. Dit draagt bij aan je veiligheid op de weg. Er wordt bijvoorbeeld automatisch contact gezocht met hulpcentrales in geval van nood.

10. Fiat Ducato

Deze wagen heeft veel mogelijkheden en kan veel vervoeren. Hij beschikt over een ruime laadbak en kan tot 2200 kilogram vervoeren, zelfs met een zuinig motor. Daarin heb je zelf ook de keuze uit vier verschillende motoren. Om comfort en gebruiksgemak te vergroten, zijn bijvoorbeeld de stoelen in hoogte verstelbaar.

Op zoek naar jouw perfecte bedrijfswagen? Bekijk ons aanbod hier!

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!