Renault Master L2H2

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van het Franse automerk. Dit maakt de Master erg populair onder koerier die veel laadruimte nodig hebben. De Renault Master l2h2 is verkrijgbaar met voorwielaandrijving en is zowel verlengd als verhoogd.

Wil jij meer weten over een Renault Master l2h2? Lees dan deze pagina!

  • L staat voor Lengte van de Master
  • H staat voor Hoogte van de Master
  • Getallen achter de L en H nemen toe met iedere verlenging en/of verhoging

1. Renault Master l2h2 afmetingen

De Renault Master l2h2 bus is vanwege zijn afmetingen erg populair onder koeriers, winkeliers en vakmensen.  Zo heb je maar liefst 10,3 m3 laadvolume, wat betekent dat je ruim 3 europallets erin kwijt kunt.  De Master l2h2 is verkrijgbaar met voorwielaandrijving, terwijl de Master L3 en L4 modellen ook beschikbaar zijn met achterwielaandrijving voor de zwaardere lasten.

Een Renault Master l2h2 is één keer verlengd en één keer verhoogd. Belangrijk om te weten is dat de afmetingen van een l2h2 bus vaak verschillen per merk en model. Voor je beeldvorming heeft een Master l2h2 10,3 m3 laadvolume, terwijl een Volkswagen Transporter l3h2 9,3 m3 beschikbaar heeft. Kortom, een specifieke L/H-combinatie zoals l2h2 staat niet voor specifieke afmetingen.

Wil je weten hoe dit precies zit met l2h2 bussen? Lees dan deze pagina.

Hieronder de afmetingen van de buitenkant van een Renault Master l2h2:

VariantLengte voertuigHoogte voertuigLaadvolume in m3
Renault Master L2H2 VWA 555 cm250 cm10,3

Een Opel Vivaro is op de Opel Movano na de grootste bedrijfsbus van Opel. Deze middenklasse bestelwagen van Opel is dan ook erg populair onder koeriers, vanwege zijn mobiliteit en beschikbare laadruimte. Zo heeft de compacte Vivaro l1h1 (2019 – heden) bijvoorbeeld 4,6 m3 laadvolume, wat ruimte biedt voor 2 europallets.

2. Laadruimte Renault Master l2h2

De Master heeft het meeste laadruimte beschikbaar van alle Renault bedrijfswagens. Zo heeft de Renault Master heeft maar liefst 14 varianten, wat je ook terugziet in de aanwezige laadruimte.

De Master l2h2 met voorwielaandrijving heeft bijvoorbeeld
10,3 m3 laadvolume beschikbaar, terwijl de Master l1h1 op 7,8 m3 laadvolume zit.

De grootste Master l4h3 heeft zelfs 15,8 m3 laadvolume beschikbaar! 

3. Renault Master l2h2 financial leasen

Bij Regeljelease.nl kan je als ondernemer een Renault Master l2h2 financial leasen. Wij hebben een groot aanbod aan jong gebruikte Renault Masters. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse andere Masters zoals een Renault Master l1h1, Renault Master l3h2 of een Renault Master l3h2!

Wil jij rijden in een grote bus van het populaire Renault zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen?
Neem dan hier direct contact op met een van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je alles over de voordelen van het leasen van een Renault Master.

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!