Renault Master L1H1

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van het Franse Renault. Ben je als ondernemer dus op zoek naar een betrouwbare bus met veel laadruimte? Dan is een Master l1h1 ongetwijfeld iets voor jou.

Zo is deze standaardvariant van de Master uitgerust met maar liefst 7,8 m3 laadvolume.

Benieuwd naar de mogelijkheden die een Renault Master l1h1 te bieden heeft? Lees dan deze pagina!

  • L staat voor Lengte van de Master
  • H staat voor Hoogte van de Master
  • Getallen achter de L en H nemen toe met iedere verlenging en/of verhoging

1. Renault Master l1h1 afmetingen

De Renault Master l1h1 is het standaardmodel van de Master. Deze uitvoering heeft een wielbasis van 318 cm en de achteroverbouw is 102 cm. Het laadvolume van deze kleinste master is 7,8 m3.  De Master l1h1 is verkrijgbaar met voorwielaandrijving. Vanaf de Master L3 en L4 modellen zijn er ook modellen beschikbaar met achterwielaandrijving voor de zwaardere lasten.

Een Renault Master l1h1 is het standaardformaat (dus niet verlengd of verhoogd). Belangrijk om te weten is dat de afmetingen van een l1h1 bus vaak verschillen per merk en model. Voor je beeldvorming heeft een Master l1h1 bijvoorbeeld 7,8 m3 laadvolume, terwijl een Iveco Daily l1h1 7,3 m3 beschikbaar heeft.

Kortom, de afmetingen van een specifieke L/H-combinatie staan niet in het beton gegoten.


Wil je meer weten over het aflezen van de afmetingen van een l1h1 bus? Lees dan
deze pagina.

Hieronder de afmetingen van de buitenkant van een Renault Master l1h1 VWA:

VariantLengte voertuigHoogte voertuigLaadvolume in m3
Renault Master L1H1 VWA505 cm230 cm7,8

De Renault Master l1h1 (2010-heden) is 2,30 meter hoog en 5,05 meter lang. De laadlengte is ruim 2,58 meter en biedt de ruimte om 2/3 europallets in kwijt te kunnen. Wil je meer weten over de eigenschappen van een Renault Master l1h1? Bekijk dan hier onze voorraadpagina.

2. Laadruimte Renault Master l1h1

De Master heeft het meeste laadruimte beschikbaar van alle Renault bedrijfswagens. Ook binnen dit model zie je echter grote verschillen in de aanwezige laadruimte, omdat er ruim 14 varianten van de Master op de markt zijn.

De Master l1h1 (voorwielaandrijving) heeft bijvoorbeeld 7,8 m3 laadvolume beschikbaar, terwijl de grootste Master l4h3 maar liefst 17 m3 aan laadvolume heeft!

3. Renault Master l1h1 financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om een Renault Master l1h1 te financial leasen. Wij hebben een groot aanbod aan jong gebruikte Renault Masters. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse andere Masters zoals:

  • Renault Master l2h2
  • Renault Master l3h2
  • Renault Master l3h2
  • Renault Master l1h1

Wil jij rijden in een grote Renault Master bus zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen en profiteert van vele (fiscale) voordelen? Neem dan hier contact op met één van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je alles over de mogelijkheden van het leasen van een Renault Master.

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!